Oh My Translate!

Kiera Rashid | 1/12/2014 04:41:00 PM | 5Comments |
Selamat Petang bloggers sekalian ^^

Cepat betoi masa berlalu, Haihh. Alhamdulillah, hari ini cuaca kat sini agak cerah. Kesian juga bila dengar berita pasal belah utara tengah banjir. Apa-apa pun kiera doakan agar mereka tabah mengharungi ujian dari ALLAH S.W.T :')

Huissh, baru perasan semalam kiera buat satu jee entri, pemalas kiera ni. Haha, ingat semalam nak list senarai peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014 tu. Tapi tak juga-juga sempat. Insha ALLAH, malam sikit kiera update ye. Yang join tue, kiera sangat-sangat menghargainya. Rasa nak menangis kegembiraan bila ada blogger-blogger femes join SEGMEN kiera. Sobs sobs *lap air mata*

Cop, apa sebenarnya yang kiera busy sangat nieh? A'ah, ni mesti kes tak baca tajuk lah ni. Kekeke ~ Ape lagi kalau tak kerja transelit kiera ni laa, tak siap-siap lagi. Dateline nak pukul 7 ni. Uwarghhh! Nak pengsan. HAHA. Korang tengok, busy den ni mengalahkan MONTORI pulak. Hehehehehe :P
In Progress - GHOST HAUNTED ( S9 E7 )
 Okay, Hope ada yang paham, nanti kalau siap cepat kiera update list peserta segmen okay ^_^ . Sayang korang semua. .

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

take your time ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kita join juga segmen cik kiera.. wah.. jadi penterjemah bahasa ya? semoga semua urusan berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah..

cik kiera said...

@Nurfaezah Abdullah
Huhu, dah update senarai peserta dear fae ^^

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Terima kasih sis Aiza. Iyup jadi penterjemah bahasa. Masih belajar lagi. Insha ALLAH , Moga di permudahkan . . Aamiin :')

Frau Lisa said...

hi kiera..nak tau awak dpt job translate nie kat mane?