wordless wednesday #1

Kiera Rashid | 9/28/2011 02:33:00 PM | 0Comments |
wordless pertama :)  tengok orang buat . nak jugaa buat . hehe ! PMR nak dekat , minggu depan je , harap kiera dapat jawab  :D

tutorial : gambar tidak boleh diklik di post

Kiera Rashid | 9/26/2011 08:52:00 PM | 0Comments |
heyy peeps !! hari nie kiera rajin kudd nak hapdet tuto tok kowank , hehe ,  tao tak ape mmende maksud kahh tuto nhe ? tak tao ke ??? okey...

ayat lawak lagi :)

Kiera Rashid | 9/26/2011 08:02:00 PM | 0Comments |
hey all ! lame sangat kiera menghilang kan ??? lame tak ? tak lame ? hehe ! bise laa . kiera bukan blog femes punn . hemm ! . natink nak ha...

wahh ! teruja kiera . HAHA !

Kiera Rashid | 9/19/2011 07:37:00 PM | 0Comments |
heyy peeps hari nhe semua sehat ta ?? huhu ! kiera sehat-sehat je :) ehh , npe entry kiera kali ini len mcm ehh ? ohh mao tao ka ? okey-oke...

cukai top up telah ditunda !!

Kiera Rashid | 9/19/2011 11:59:00 AM | 2Comments |
heyy u all !  ada berita gembira nak bagitahu nhe, nak tahu ! , jum baca entry nhe sampai habis k :) baru sebentar tadi kiera dapat mesej ...

budak nie teruk sangat laa

Kiera Rashid | 9/18/2011 02:40:00 PM | 2Comments |
heyy semuaa :) da lame ohh ta hapdet entry nhe , erkk ! ape ehh mao cerr . haa ! tengok tajuk , kiera mao cer pasal budak zaman sekarang ,,...

Suatu Hari Di Dalam Kelas ........ (panassss !!)

Kiera Rashid | 9/16/2011 12:36:00 PM | 6Comments |
kiera nak buad lawak nhe ! cepat tutup lubang hidung sekarang :) enjoy it ya !! hehe  start storyy ------> kelas yang tadinya bising ...

entry kosong :))

Kiera Rashid | 9/12/2011 08:01:00 PM | 10Comments |
heyy sehat tak semua ? hehe ! kiera tak de bende nak dipost kan , soo !! . kiera hanye mahu maklum kan yang blog raye kiera nhe akan kekal s...

tutorial : icon di post (for pengguna google chrome)

Kiera Rashid | 9/11/2011 01:39:00 PM | 10Comments |
heyy peeps :) ...

nak kiera tolong takk ?

Kiera Rashid | 9/11/2011 04:07:00 AM | 4Comments |
heyy peeps ! nhe macam tuto lha juge , haa ! kepade semua pengguna google chrome ! kiera ade care nak letakkan icon dalam post , selalu nye...

patotkahh ??

Kiera Rashid | 9/10/2011 12:28:00 AM | 2Comments |
heyy peeps nak tanye blog kiera boley tak buad tutorial ? bukan ape takot ade yang membangkank dan ade yang tak suka ! tolong-tolong ! kier...

cukai topup ? ehh ! ape kes nhe ???

Kiera Rashid | 9/09/2011 10:23:00 PM | 0Comments |
alamak ! ape kes nhe ha ?? perghh , ape sudah jadi nhe ?? top up un ade cukai kea ? adeshh , ape nak jadi skank nhe haa ? suka ambek kesempa...

kalau awak sanggup tak ??

Kiera Rashid | 9/07/2011 11:20:00 PM | 4Comments |
heyy ! da lame ta hapdet cerite diri kiera sendiri en , mcm mane dengan diri kiera skank , percintaan kiera !! ohh , sudah lame tak kongs...

sekolah ! sekolah !

Kiera Rashid | 9/06/2011 02:31:00 AM | 0Comments |
hey peeps !! , yeah , rynhee kiera rajin nak hapdet story banyak2 , hohoo , wahh !! raya kita da masuk seminggu , pejam celik daa seminggu ...

terima kasih kakak :)

Kiera Rashid | 9/06/2011 01:42:00 AM | 0Comments |
heyy !! , nak hapdet cerite ape ehh nhe , ha !! skank cube bace kat title entry nhe , kiera berterima kasih kepade  sape nhe ?? ohh !! seben...

Segmen : Aku Mahu Readers Setia

Kiera Rashid | 9/05/2011 02:14:00 AM | 4Comments |
heyy peeps !! kowank mahu readers setia yang akan selalu menempek di blog kowank ?? HUHU !! kalau mahu jom join segmen yang dianjurkan oleh ...

tutorial : cara nak letak background sendiri di blog

Kiera Rashid | 9/02/2011 11:55:00 PM | 2Comments |
heyy peeps !! ^^ da lame ta buat tuto! , so skank kiera mao ajar satu tuto yang boley dikatekan menarik lhaa juga :) , ukey tanpe buang ma...

selamat hari raya ^^

Kiera Rashid | 9/02/2011 12:43:00 PM | 0Comments |
heyy semua ! wahh , da bape lame ta hapdet story ek , ehh~ da raye ke 4 da,pejam celik pejam celik je kan, lepas ue kita akan masuk kesekola...