Fulamak! Banyaknya BROKEN LINK :3

Kiera Rashid | 1/19/2014 07:52:00 PM | 6Comments |
Salam Maghrib Semua. ^^

Tadi perasan tak kiera ada terupdate entri? Huhu. Itu angkara terlalu gopoh, sampai nak tekan draft tertekan publish. Ingat tadi nak draft dulu story tu sebab nak pergi solat dulu, tapi dah terpublish. Hehehehehe :3

Back to topic asal.... Eh? apa yang banyak? Apa yang BROKEN LINK ni? Apa benda semuanya ni? Mak oyy, banyaknya soklan... Sebenarnya kiera pergi check link broken kat blog kiera ni guna TUTO AKAK KATHY . Bila check je, Furh! Furh! Ternganga mulut kiera tengok link-link yang broken. Ayoyo -_- . Nak tengok tak bape banyaknya Broken Link kiera? Mohh tengok gambar kat bawah ni.........
Tengok nie, bertapa banyaknya. Ohh kiera, Juling jugak kau nanti lepas ni. Muahahahah 
So, maaf untuk korang-korang yang kiera tak dapat nak bw ke blog korang sebab kiera busy mencari link-link broken ni. Nanti dah siap, boleh lah BW dengan senang hatinya ^^ Ehh, kejap-kejap, Kiera nak tanya korang sesuatu ni, please harap ada yang dapat jawab soklan ni, "Kalau kita remove entri kat blog kita, Adakah Pageview kite akan berkurangan? -Mohon Jawabkan :/

6 comments:

Amirah Nuraisyah said...

wah banyak jugak broken link..hihik btw, kalau remove entry pageview takkan berkurang..insyaAllah la tak kurang..hahaha sbb sy penah buat byk kali..hehe -.-

cik kiera said...

@Amirah Nuraisyah
Oh,betul laa tak kurang. Huhuhu. terima Kasih dear ^^

Abak Lorong Cinta said...

Alamak!! banyaknya.. abak x try check lagi ni..hehee

cik kiera said...

@Abak Lorong Cinta
Try abak, jangan Tak try. huhuhu

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

blog kita pun banyak juga broken link.. hari tu scan ada 80++.. kebanyakannya dari segmen/GA.. tak pasti pula jika kita remove entri ada effect kat pageview tu..
kalau tak nak remove entri pun, remove link sahaja.. tapi banyak juga kerja macam tu sebab nak klik satu-satu link.. senang remove sahaja kan..

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Huhu, kiera guna cara akak, remove terus laa. huhu