First time dapat pelanggan orang BRUNEI :D

Kiera Rashid | 2/28/2014 02:46:00 PM | 11Comments |
Salam Jumat semua :) Hari ini nampaknya migrain dah panas dalam sudah kebah. Acara memasak kat dapur pun sudah selesai. Masa untuk update...

Angkara DAUN PALAS (Lawak)

Kiera Rashid | 2/27/2014 10:36:00 PM | 7Comments |
Hari ini Kiera stress sikit.. Migrain memanjang badan pon rasa macam nak demam.. Jadi yer memang mood nak update blog akan melayang-layang ...

KATA-KATA Imam Syafie tentang ilmu.

Kiera Rashid | 2/26/2014 10:24:00 PM | 5Comments |
autopublish entri * Sesiapa menuntut ilmu, maka hendaklah ia mendalaminya, tanpanya kehalusan ilmu akan hilang. * Perhiasan ulama’ iala...

FEBRUARY 2014 GIVEAWAY

Kiera Rashid | 2/26/2014 12:59:00 PM | 6Comments |
Selamat Tengahari,  Taktahu nak tulis entri apa, kiera join GA lah.. Lagipun GA yang kiera nak join ni sangat menarik sebab hadiahnye SHA...

Cara menasihati orang dengan betul.

Kiera Rashid | 2/25/2014 05:27:00 PM | 9Comments |
Selamat petang semua, Rasanya baru 2 hari tak update blog, tapi serious blog Kiera betul-betul terabai. Sodihh podihh, Pageview kurang 2 ...

20sen itu sangat berharga...

Kiera Rashid | 2/23/2014 01:20:00 PM | 5Comments |
Selamat Tengahari... Busy betul hari ini dan semalam. Bila dah busy susah idea nak timbul untuk update entri.... So, entri ini macam entr...

CPUV KE16 : SHARP AC

Kiera Rashid | 2/22/2014 09:00:00 AM | 7Comments |
Selamat pagi :) Yeahh, Nuffnang datang lagikk.. Wee wee ^-^ . Alhamdulillah, Nuffnang mula sayang dengan Kiera. CPUV Ke-2 dalam tahun n...

Hadiah GA dah sampai... Yeayy ^-^

Kiera Rashid | 2/21/2014 09:33:00 PM | 11Comments |
Selamat Malam, Mood kiera tengah gembira dan teruja bila menaip entri ini. Tak sangka rezeki berpihak kepada Kiera.. Kiera menang GA lagi...

Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja!

Kiera Rashid | 2/21/2014 09:00:00 PM | 6Comments |
Selamat mala, Dengan sepantas kilatnye buat entri sebab nak jadi 3 peserta terpantas. Hohoho :D . Jom join semua. 3 hari je berlangsung ^^ ...

Salam Jumaat =)

Kiera Rashid | 2/21/2014 02:06:00 PM | 9Comments |
Salam Jumat semua ... "Semoga segala urusan kita dipermudahkan oleh ALLAH SWT.. Amin.."

Punca selalu TYPO! Hahaha

Kiera Rashid | 2/20/2014 10:16:00 PM | 25Comments |
Selamat Malam... Entri penutup untuk hari ini =) Tapppp tappp tappp ! Wohooo, Kini baru ku tahu kenapa ramai sering tertypo nihh.. Kehkeh...

Rank Alexa #3 : Jatuh Teruk :'(

Kiera Rashid | 2/20/2014 08:00:00 PM | 10Comments |
Selamat Malam ... Entri ini ditulis dalam keadaan separuh sedar. Muahaha... Nak pengsan kiera tengok ranking kiera jatuh dengan sangat te...

AMALAN 10 K dalam PERSAHABATAN

Kiera Rashid | 2/20/2014 04:09:00 PM | 10Comments |
“Persahabatan itu ibarat sekotak crayon.. Masing-masing punya warna yang berbeda.. Tapi coba padukan, mereka akan membuat sebuah pelangi ya...

COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

Kiera Rashid | 2/19/2014 10:32:00 PM | 21Comments |
Selamat malam... Wahh, memang harini kiera bersemangat betoi membuat entri dan berblogwalking.. Huhuhu. Tadi masa tengah berblogwalking ...

WW #13 : Don't Say...

Kiera Rashid | 2/19/2014 09:00:00 PM | 6Comments |

Go-Go Giveaway

Kiera Rashid | 2/19/2014 04:39:00 PM | 8Comments |
Selamat petang ^^ Terasa bersemangat nak join GA dari shafiq. Sorang blogger yang kiera amat kenali. Kerana selalu bertandang dan selalu ...

Komen yang memberi SEMANGAT pada Kiera untuk ... =')

Kiera Rashid | 2/19/2014 03:06:00 PM | 15Comments |
Selamat petang... Alhamdulillah, bahagia dan tenang jer rasanya. Takde rasa duka sedih mahupun tersisih. Semua dah dibuang jauh-jauh dala...

Terasa tersisih :')

Kiera Rashid | 2/17/2014 04:47:00 PM | 20Comments |
Kenapa? Kenapa perasaan ini mudah tersentuh? Kenapa hati ini mudah terasa? Kenapa hati ini mudah terguris? Kenapa aku terasa disis...

Big Giveaway By Iman Zakaria & Huda

Kiera Rashid | 2/16/2014 09:00:00 PM | 3Comments |
Selamat Malam... Salam Isyak :) Harini kiera langsung takda idea nak update apa.. Tadi kiera ada update  pasal illu.... Tapi, macam entri...

Kucing pun pandai bergosip...

Kiera Rashid | 2/16/2014 01:36:00 PM | 3Comments |
Selamat tengahari :) Akhirnya acara masak memasak kiera di dapur sudah selesai... Lega ~ Huhuhu . Harini saja nak buat entri pendahuluan ...

GIVEAWAY : "BLOGGER GEMPAK 2014

Kiera Rashid | 2/15/2014 11:05:00 PM | 5Comments |
selamat malam, Jom join GA ni, tanda kita support blogger lain :)  TEKAN SINI UNTUK TAHU Click banner di bawah utuk menyertai s...

Untuk hati kita tenang...

Kiera Rashid | 2/15/2014 07:21:00 PM | 10Comments |
p/s : Mood dah kelaut. Cam rasa sebak je dua menjak nihh.. Apakah? :'(

CPUV KE 15 | First CPUV in this year ='D

Kiera Rashid | 2/15/2014 02:35:00 PM | 17Comments |
Selamat Tengahari... Sebelum tu nak gelak dulu... HAHAHAHAHAH! Terasa kelako pulak bila baca tajuk entri ni.. Alhamdulillah, Finally, mel...

Comellah TAXI.... Siapa Taxi?

Kiera Rashid | 2/14/2014 07:33:00 PM | 17Comments |
Selamat Petang ^^ Huhu, tajuk macam gempak... Siapakah TAXI? Bukan taxi tu kerete ke? Hoho.. Bagi sesiapa yang mengikuti sinetron slot mu...

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Kiera Rashid | 2/14/2014 04:51:00 PM | 4Comments |
Salam Melancong! Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan...

Rahsia Jumaat | Salam Jumaat...

Kiera Rashid | 2/14/2014 03:26:00 PM | 3Comments |
Salam Jumaat Semua :) RAHSIA JUMAAT Kapt Hapidi bin Hussin Hari Jumaat ialah hari kebesaran Islam bagi orang mukmin. Hari yang muli...

Tonton Filem Online : Muka Surat Cinta 2014 (FULL MOVIE)

Kiera Rashid | 2/14/2014 12:42:00 AM | 2Comments |
More Movie Here Sinopsis:  Muka Surat Cinta mengisahkan perkahwinan Putra dan Luna yang sudah pun mencecah setahun. Namun hubungan mer...

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Kiera Rashid | 2/14/2014 12:13:00 AM | 3Comments |
Selamat Malam,  Haa... kan dah agak, kiera mai lagi buat entri GA. Muahaha... Actually, kiera nihh tengah ada mood rajin. Lagipun si Adam...

Mini February Giveaway

Kiera Rashid | 2/13/2014 10:30:00 PM | 3Comments |
Selamat Malam semua ^^V Malam nih baru dapat buat entri.. Alhamdulillah, kerja translate kiera sudahpun selesai..Jadi, sekarang masa untu...

Busy ~ ~

Kiera Rashid | 2/12/2014 10:01:00 PM | 8Comments |
Selamat malam .... Entri pendek saja.. sebab sekarang tengah busy mentranslate cerita ... Insha ALLAH , dah siap segalanya kiera akan kem...

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Kiera Rashid | 2/11/2014 10:17:00 PM | 8Comments |
Malam nih nak join GA sebanyak yang boleh. Huhuhu ='D Klik banner untuk JOIN. Sponsor-sponsor yang budiman :  Jubah Muslimah Mode...

Gadis Jolobu :P

Kiera Rashid | 2/11/2014 04:11:00 PM | 7Comments |
Den suko lagu nihh sobab ehh den ini orang jolobu... Tapi bukan gadis lagi lahh. Muahaha :P . Jomm Layan lagu nihh.. Sodap donga ehh, banya...

Doa Merawat Gaut.

Kiera Rashid | 2/11/2014 12:16:00 AM | 6Comments |
Selamat Malam, sekadar perkongsian... Jika ahli keluarga atau kenalan korang yang sedang mendapat rawatan untuk sakit gaut, boleh baca ko...

Ranking Alexa Terkini ^^

Kiera Rashid | 2/10/2014 07:49:00 PM | 7Comments |
Salam Maghrib semua ^^ Selamat Menunaikan Solat Fardhu Maghrib kepada semua Umat Islam ... Alhamdulillah, Selesai juga urusan hari ni... ...

Segmen 48 Jam : Upkan Follower + Bloglist 4 Month by Nurul

Kiera Rashid | 2/09/2014 11:15:00 PM | 12Comments |
Selamat Malam :) Malam ni nak join GA b4 masuk tidur... Penat rasanya sebab baru habis siap kerja translate nihh T_T Klik Banner untuk...

Pergi kenduri kahwin di Kuala Lipis, Pahang :)

Kiera Rashid | 2/09/2014 11:39:00 AM | 12Comments |
Wohot , ^^ Lama rasanya kiera tinggalkan blog kiera nihh... Bukan tinggal saja-saja ya.. Kiera sebenarnya pergi Kenduri kahwin kenalan ra...

'Karya' Semulajadi | Indahnya...

Kiera Rashid | 2/07/2014 01:01:00 AM | 12Comments |
Alam Semesta ini sarat dengan 'karya-karya seni' semulajadi yang menjadi tanda tentang kehebatan kuasa Allah yang maha Pencipta. G...