I'm Back :') | OS Not Found?

Kiera Rashid | 1/29/2014 10:56:00 PM | 11Comments |

Selamat Malam ^_^
Alhamdulillah, dapat juga bukak blog even menggunakan netbook orang. Huhu, netbook orang? Mano laptop kau kiera hoii.... Laptop Kiera kat hospital lagi. Kenapa? Sebabbbbbb !! OPERATING SYSTEM NOT FOUND !! :'(
Ehsan google | lupa nak tangkap gambar ni kat lappy b4 hantar hospital
Macam tu lha kiera kena. Macam mana boleh kena? Hmm, cina tu kata sebab hardisk rosak.. kiera pun tak faham. Time tu kiera tengah format sd card handphone kiera dah sampai separuh tetibe laptop kiera gelap. Taktahu nape,... kiera panic cuba force shutdown dan restart balik... Tapi malangnya benda alah tu yang keluar.. Sedih ooo nak nangis, :'( .. Moga laptop kiera pulih seperti sediakala... Kiera guna acer aspire 4750z .. Tak mahal pun tapi bersyukur :)

Okay, tukar topik.....
Kiera nak tunjukkan gambar keychain yang untuk peserta bertuah kiera =D . Ehh, tapi bukan sekarang.. Tunggu dah siap nanti, Maaf ya lambat . Terpaksa ambil masa yg lama untuk menyiapkannya ^_^ ...


11 comments:

amal said...

semoga laptop sis dapat keluar dari wad secepat yg mungkin hee

cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
Abak Lorong Cinta said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Akeyla Azmi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mimi Azirah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MyCherita said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
Nurulee said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Shida Radzuan said...

bpe lama dah ni? xpela kiera xlama tu siapla nnt kn.. kalo bnde2 cmni pon k.shida xtau nk bt cmne..hntar hospital juga..huhuu