Bilalah nak cashout nihh :(

Kiera Rashid | 1/20/2014 01:23:00 PM | 19Comments |
Selamat Tengahari ^_^

Seperti biasa. Waktu yang sesuai untuk update entri. Huhuhu. Okay, malas nak buat buat intro yang panjang berjela. Kita straight to the point ja... Topik: Bilalah nak cashout nihh. Nak cashout apa ye? Hemm. Biasalah. Orang tak femes macam den mano lah nak dapat tarikan orang lain. Eleh, kau kiera, sebenarnya kau malas nak promote link iklan kau sebab tu tak de yang nak klik. Ehh? Mesti ada yang kata macam tu kan T_T. Sebenarnya, dulu kiera rajin sangat-sangat post link-link iklan kat twitter, post kat facebook . Tapi tahu la sekarang ni. Link-link Spam banyak bermaharajalela kat facebook. Orang pun dah takut nak klik link yang bukan-bukan. So, agak sukar untuk mendapatkan kepercayaan mereka untuk mengelik link kiera.. *Cewahh ayat . Haha :P . 

Pissst (dalam keadaan berbisik) . Korang nak tahu, sepanjang kiera join churp-churp mahupun 8share. Kiera tak pernah sesekali buat Cashout. Sebab tak cukup lagi koata untuk cashout. Sobs, sobs , Bapak lah sodih haihhh :'( . Nak tengok tak duit churp2 kiera berapa? Mehh kiera printscreenkan :
Tengok la ni :( . Rm8.66 lagi nak cashout. Ohh sodihh T_T
Ni entri memang mintak simpati . Muahaha, Kiera bukan mintak simpati, tapi mintak pertolongan yang ikhlas kat korang yang sudi klik link churp kiera ni. Alhamdulillah, Kalau korang sudi klik link kiera. Kiera tak dapat nak balas jasa korang. Cuma Kiera boleh  doakan korang  yang klik tu diberkati oleh ALLAH SWT . Aamiin ~ :) 

Sudi-sudikan lah klik ye. ^_^ .

19 comments:

are'na said...

done..bantu saya juga yek..hehe..nk cashout juga.hehe

farah adila said...

done klik link awak tu :) .semoga boleh cash out kayy :)

Wahidah BME said...

:) Gudluck ! Sikit lg tuu hehehehe..

Niesa said...

wahhh!xlama lg dh boleh cash out!dh tlg click semua dah..semoga dpt cash out cpt2.. :D

Linda said...

Wah banyak dah ni...xpe lg sikit tu Kiera ;)

cik kiera said...

@are'na
Terima Kasih ^^
Saya terjah blog awak :D

cik kiera said...

@farah adila
Terima Kasih tak terhingga Farah :') terharu ...

cik kiera said...

@Wahidah BME
Terima Kasih Wahidah ^^
Insha ALLAH :)

cik kiera said...

@Niesa
Alhamdulillah Niessa. Terima Kasih ye. Terharu nihh :')

cik kiera said...

Terima kasih semua. Terharu sangat-sangat nie, Moga ALLAH memberkati kalian =')

Nadya Dyana said...

banyak nya. tggu agy sket boleh cashout da heee

Nurfaezah Abdullah said...

sikit lg nak cashout :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah klik-klik semua.. semoga terus murah rezeki kiera..

Aniq Bukhary said...

Sikit lg tu dah ble cashout.. hehe . Keep it up :)

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah..murahnya rezeki.. In Shaa Allah.. mga barakah Allah melimpah..

cik kiera said...

@Nadya Dyana Hehehe, alhamdulillah, sikit jaa lagi :D

cik kiera said...

@Nurfaezah Abdullah Betul tu, sikit jaa lagi. huhuhu

cik kiera said...

@Aniq Bukhary Ya, in sha ALLAH , terima kasih Aniq :')

cik kiera said...

@Abak Lorong Cinta Terima Kasih Abak. alhamdulillah :')