Giveaway Blogger SS

Kiera Rashid | 1/31/2014 05:30:00 PM | 9Comments |
Selamat Petang ^_^v

Dahh lama tak join GA , harini nak join GA dari Amirah n Shafiq :) . Sorry lambat join... 
Klik banner animated ni ^^
Okay, dalam syarat ke 3, Kiera kena ringkaskan sedikit mengenai elemen positif yang boleh buat kiera sebagai blogger berkualiti... Ehemmm, agak susah nak terangkan bab ni... Bila ingat balik, niat untuk berblogging hanyalah saja-saja. Tak lebih dari tu, tapi tak sangka dalam 2-3 tahun kiera lebih serius dalam berblogging.. Blog ini kiera nak kata personal, tak juga.. nak kata dalam kategori blaa blaa blaa pun kiera tak pasti, tapi kerana sikap suka sharing sesuatu yang menarik... Suka berkongsi idea... Suka menulis yang membawa kiera ke dalam dunia berblogging...Kiera berblogging mengikut cara kiera sendiri... Dan masih belajar dalam selok belok berblog.. Nanti takda lah orang kata kiera syok sendiri.. hehe... Apa-apa pun kiera masih mencari-cari elemen Positif yang ada pada kiera... Masih kurang yakin akan diri kiera. Jika semangat kiera kental, kiera mungkin akan lebih serius dan serius dalam duna berblog. Insha ALLAH ... :)
P/S: Maaf, rasanya entri ni dah kelaut :3

9 comments:

Abak Lorong Cinta said...
This comment has been removed by a blog administrator.
N-fiq :D said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Akeyla Azmi said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nur Shafiq said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Saya Nana said...

Gud luck! I wish you the best! Cantiknye awk edit blog! NAna jeles dan suka! 40% jeles 60% suka! Cantik sangat!

Khalil Hashimie said...

Hehe. gudluck :)

Izzah Norlizah said...

slmt b'jya Kiera...sy pn da join G.A ne :)

Shida Radzuan said...

gudluck kiera :)

Abak Lorong Cinta said...

Wah!!! sangat positif.. Keep It Up!! gud luck.. Abak datang blogwalking dari giveaway yg sama..mncari sumber inspirasi.. :D

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html