jawapan dan pemenang segmen bloglist ramadhan & teka wajah artis !!

Kiera Rashid | 7/31/2012 05:04:00 PM | 10Comments |
salam ramadhan ~ hai korang , skank kiera nak umumkan pemenang segmen kiera , tengs kerana sudi join .. kiera juga akan memberikan jawapan...

Segmen: Bloglist Ramadhan & Teka Wajah Artis

Kiera Rashid | 7/31/2012 01:25:00 PM | 38Comments |
Ahoy There :D Hayy Semua . selamat malam semuaa , hari nhe , hari ke 4 kita berpuasa kan ? Alhamdunillah . Allah masih memberi kesempatan k...

senarai peserta segmen : bloglist ramadhan & teka wajah artis

Kiera Rashid | 7/30/2012 10:49:00 PM | 6Comments |
kiera nak listkan senarai pesrta segmen kiera . untuk memudahkan pencarian . tekan F3 http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/...

tamatnyaa segmen bloglist ramadhan dan teka wajah artis . SEMUA PESERTA AKAN DAPAT HADIAH !!

Kiera Rashid | 7/30/2012 09:13:00 PM | 2Comments |
assalamualaikum , dengan lafaz bismillah , kiera menutup tirai segmen kiera . terima kasih pada yang menyertai segmen kiera .. nantykan ja...

sertai cepat seblum terlambat !! [update segmen]

Kiera Rashid | 7/30/2012 03:06:00 PM | 0Comments |
Ahoy there :D hoiii ! :p selamat petang . ahaaa , semua puasa tak ? kalau puasa alhamdunillah :) sekarang nie kiera nak umumkan yang seg...

'kuiz terkumpul' jawapan karangan soalan 26-30

Kiera Rashid | 7/28/2012 09:15:00 PM | 2Comments |
heypp korang . selamat pagi . puasa tak ? masih bertenaga kan ? opss , apa kata kite maen kuiz-2 dari Shariah abdullah .. mesti korang kenal...

Samb.. Soalan kuiz terkumpul (21-25)

Kiera Rashid | 7/28/2012 11:57:00 AM | 0Comments |
Samb... jums tengok ! Soalan nums #21 soalan nums #22 Soalan nums #23 soalan nums #24 Soalan nums #25

kentut ? batal puasa ??

Kiera Rashid | 7/27/2012 04:41:00 PM | 0Comments |
Ahoy there :D .. malas nak explain pape . korang tengok jelhaa gambar kat bawah nhe . Muehehe :p salam ramadhan , jums join GA kiera :D

Bayi Baru Lahir Dengan Kesan Kelar Dileher

Kiera Rashid | 7/27/2012 01:43:00 PM | 1Comments |
kesiannya anak kecil ini yg tatao apa-2 :'( BEIJING – Seorang bayi baru lahir yang ditemui dalam plastik di tempat pembuangan sampah ...

Samb... Soalan kuiz terkumpul (11-20)

Kiera Rashid | 7/26/2012 08:17:00 PM | 1Comments |
AHOY THERE :D ini adalah sambungan kepada soalan-2 terdahulu :) kalau sapa terlepas . klik SINI okeg ! 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Duni...

soalan - soalan 'KUIZ TERKUMPUL' (1-10)

Kiera Rashid | 7/25/2012 09:29:00 PM | 2Comments |
Selamat malam , harinhe kiera nak collect setiap soalan yang harus kita jawab nanti :D . buad masa ini kiera listkan 1 sampai 10 dulu . sele...

Mari bermarathon bersama peserta masterchef Malaysia

Kiera Rashid | 7/25/2012 05:13:00 PM | 0Comments |
Ahoyy there . Kiera nak join kuiz yang sangat-sangat ohsemm ini . Lagi ohsem sebab yang menganjurkan ini adalah perserta Masterchef Malaysia...

Majlis perkahwinan syafiq (16 tahun) dan yana (14 tahun)

Kiera Rashid | 7/24/2012 11:15:00 PM | 9Comments |
selamat malam semua . hehe . harinhe tak poie terawih sebab kene tinggal dengan keluarga . takdo daa kenderaan yg boleh pikul kiera p masjid...

UPDATE GA #1 : Bakal mendapat HADIAH TOP REFERRAL (23/7/2012)

Kiera Rashid | 7/23/2012 03:34:00 PM | 1Comments |
assalamualaikum , alhamdunillah . GA kiera dan patner kiera banyak mendapat sambutan , terima kasih pada yang dah menjoinkan diri anda yaa ....

Selamat datang RAMADHAN :) , sudah lama ku menantikan dirimu .

Kiera Rashid | 7/22/2012 11:21:00 PM | 0Comments |
selamat malamm , wahh cepad betul waktu berlalu , skank dah masuk ramadhan ke 2 . maaf kiera late wish kat all manusia yang beragama islam ....

Portfolio : Editkan full blog sponsor (MOON STUFF)

Kiera Rashid | 7/18/2012 02:30:00 PM | 4Comments |
Ahoyy There :D Apa khabar korang . Harinhe kiera nak tunjukkan portfolio yang pernah kiera buad . Actually , yang kiera buad nhe hanya fre...

senarai hadiah 'exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera and Iera

Kiera Rashid | 7/14/2012 11:15:00 AM | 9Comments |
Berikut ialah senarai hadiah yang bakal anda menangi jika join giveaway Kiera and iera Delishacs Shoppe   - 2x Tudung - 2x Baju Kanak-kana...