List Randomizer peserta segmen bloglist

Kiera Rashid | 1/22/2014 09:30:00 AM | 16Comments |
Dahh siap buat random list. Dan ini lah hasilnya ^_^ . Kiera akan bahagikan kepada 4 Kumpulan . Setiap kumpulan ada 21/22 orang. So, cuba tengok korang di kumpulan berapa? :)
Bloglist akan diupdate tak lama lagi, In Sha ALLAH :) 
Kiera guna Random.org . . Lebih mudah lebih cepat . Muehehe =D

16 comments:

Nur Shafiq said...

lucky 42 :) Segmen Bloglist 2014 By Cik Kiera -Shafiq

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck yg join =)

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

eh saya ade di nombor 1? hee

dia nadia said...

no.26.. hope ade luck.. huhu.. my birth date tu..

Wafi Remli said...

Wah, ramai sangat yang join ye...huhu. Btw, jom baca entri terbaru saya...

p/s: kalau buat list yang boleh tekan kan senang nak blogwalking...sekadar pendapat semata-mata.

cik kiera said...

@Nur Shafiq
Goodluck ^^

cik kiera said...

@nuyui a.k.a miss YUI ^_^

cik kiera said...

@FuZaiNi@$imPle@LiFe Yup dear, ni yang kiera random... Yang asal sila check senarai peserta yaa ^^

cik kiera said...

@dia nadia Goodluck yaa :D . 26 haribulan berapa tu? :)

cik kiera said...

@Wafi Remli
Ni hanyalah list random Wafi. Kiera akan buat bloglist refer list yang ni je :)

Fiona Ellallynx said...

no 23 marii :D thank you. :)

Izzah Norlizah said...

wow...dpt no.3,,,xsgkanya.Memang suka no2 ganjil ne :)

Bro Zikryy said...

sy no 11..lai lai..hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

terima kasih kiera..

cik kiera said...

Sama-sama semua :)

NASZ said...

No. 82.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com