tutorial: download font yang lawa-lawa

Kiera Rashid | 7/31/2011 09:03:00 PM | 4Comments |
hapdet laju-laju ^^ hee !! , sape nak font cumel-cumel n handsome-handsome belaka ??? kalau nak download kat link kat bawah nhe uke  saya s...

ramadan suda dekat ^^ ( bulan rahmat )

Kiera Rashid | 7/31/2011 04:37:00 PM | 2Comments |
hyy , semua sehadd . hehe ! , rindu nak update cerita lagi (kalau hadpet cerita un takde owang nak komen lha weyy)  . hehe ,uiii ,esok dah n...

tak dapat masuk kat blog awak lha sayang ):

Kiera Rashid | 7/28/2011 10:25:00 PM | 0Comments |
hello ,, hee~ . saje jep hapdet bende nhe , cuz kiera ase kesal sedikit pasai tak dapat nak follow balik seowang blogger nhe . name dea FATI...

tutorial background di entry

Kiera Rashid | 7/27/2011 10:43:00 PM | 3Comments |
hey ! , nak buadd something interest takk ? kowank kan suka design2 nhe enn . ^^ nampak tak ade background kat entry kiera nhe ? suka ta...

barang kesayangan saye ^^

Kiera Rashid | 7/27/2011 04:39:00 PM | 0Comments |
humangaii !! sejuk nyee .. Grrr !!! ehh ~ haii semuaa . lupa pulak nak tegur . tetibe jee cakap sejuk .  haha ! tak betul lha kiera nhe , he...

tutorial: centerkan header blog

Kiera Rashid | 7/27/2011 01:12:00 PM | 2Comments |
heyy u all ! ^^ sehad ? alhamdunillah . hehe ,  nhe ade request tuto dari  ekha chikorita  .. dea tanyee -> dea nak centerkan header dea ...

join heartbeat ~memang best~ (:

Kiera Rashid | 7/25/2011 01:49:00 AM | 4Comments |
kowang tahu tak ape itu heartbeat ? ha !! tak tahu , ukeuke , kiera terang kan dengan jelas kudd ! hehe , heartbeat nhe satu care kita sho...

tutorial:letak lagu youtube dalam blog (tanpa letak video)

Kiera Rashid | 7/24/2011 03:28:00 PM | 2Comments |
ape kabar kowang :) sehad ken , uke . kiera tak mahu cakap panjang !! jom mula buad tuto nhee ^^ bagi kowang yang perasan . code pade sem...

freemason di wang ringgit Malaysia ?

Kiera Rashid | 7/23/2011 07:01:00 PM | 1Comments |
assalamualaikum semuaa , hari nhee kiera rajin pulak nak hapdet story pepanjang , erhh ! ,cuba bace title entry nhe .. ouchh !! ape tuh simb...

kenape mesti ada orang seperti ini ? :(

Kiera Rashid | 7/23/2011 02:11:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum ^^ tak nakk buad tuto , jus nak luahkan je kat lam blog , kongsi cerita lha . hmm  kiera tak cakap un yang kiera nhe perfec...

beware my fwen ~ VIRUS is comingg

Kiera Rashid | 7/19/2011 01:19:00 AM | 2Comments |
assalamualaikum semuaa ~ haaa , saje mahu kongsi cerita sebelum kiera ke alam mmpy . wee~ kowank , da tahu belum tentang VIRUS yang bermula...

tutorial : background/border untuk footer

Kiera Rashid | 7/18/2011 05:21:00 PM | 0Comments |
assalamualaikum  ~ hari nhe cuace cerah sgt enn  soo , ary nhee kieraa nak buad satu tuto nhee ! , kiera amek tuto nhe daripade  kakak nurha...

yess !! ALHAMDUNILLAH , kawan ku sudah tersenyum semula ^___^

Kiera Rashid | 7/14/2011 03:37:00 PM | 0Comments |
ASSALAMUALAIKUM SEMUAA ^_^ , ary nhee kiera saje mahu update somethink  berkaitan dengan my lovely fwen ! Hari tuhh , kiera dudukduduk lhaa...

wahh ~ header saie sudaa berubahh !! :)

Kiera Rashid | 7/14/2011 02:55:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum , haii semuaa !! wahh , da lamee taa update cer enn . grr ! budak bizi lha di ate enn ^_^ huhu ! haaa , kowank perasan takk...

tutorial : about me !!

Kiera Rashid | 7/11/2011 04:05:00 AM | 2Comments |
Assalamualaikum guyss :) lame betul ta buad tuto . ag uns tuto kiera ta hot un hehe ! , kiera juz mahu berkongsi ape yang kiera tahu ^_^ pag...

contest : saya blogger kreatif

Kiera Rashid | 7/09/2011 11:33:00 PM | 4Comments |
assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh :) hehe ! panjang enn .. grr !! wahh , kiera suda banyak ikot contest :) harapharap lhaa naceb k...

yokk layan citer KL GANGSTER :) ~

Kiera Rashid | 7/09/2011 09:21:00 PM | 0Comments |
ASSALAMUALAIKUM SEMUA :) ahaa , seronok pulak kiera nhee . ary ney saje jea nuk update bendebende nhee . kowank suda tengok citer  ' KL ...

sedarkah anda semuaa ?

Kiera Rashid | 7/09/2011 05:41:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum :) heyyheyy !  wahh , ary ney saje jewr update bende alah ney . hehe . juz nuk bagi kowank  tengtang hal isi semasa , grrr !...

"MEGA GIVEAWAY by Cik Yana & Cik Putih"

Kiera Rashid | 7/08/2011 04:41:00 PM | 0Comments |
assalamualaikum ~ ^_^ ex-ten-syen !!! :) heyhey ! sini kiera mahu bagitahu satu ' GIVEWAY ' yang dianjurkan oleh cik yana wif cik p...

tutorial : meletakkan burung twitter yang terbang

Kiera Rashid | 7/07/2011 02:59:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum :) huhu !! suka pulak en kiera ney . aha . ta sangke buad tuto ney menyeronok en walaupun penat .^_^ ha kowank nampak ta bur...

tutorial : buang subscribe to:post atom

Kiera Rashid | 7/07/2011 12:37:00 AM | 0Comments |
assalamualaikum ~ heyhey kowank .. haa ~ aryney kiera mahu membuat satu percubaan membuat tutorial ^_^ for skank kiera tunjuk tuto frist kie...

ouchh~ trial suda dekat !!!

Kiera Rashid | 7/05/2011 07:44:00 PM | 0Comments |
assalamualaikum guyss :) kiera sajesaje jewr update post ney . bowink .. hee !! adoyaiiii , trial da dekattt . 'OMG' .. macam mane n...

seronoknya ! pergi ke pantai klebang di melaka ^_^

Kiera Rashid | 7/04/2011 03:39:00 PM | 4Comments |
heyhey !! ^_^ Assalamualaikum semue . perghh , ase eh da lme gile ta update belog . Grr !! . busybusybusybusy !! , almaklumlha sudah dekat t...