Cerpen 3 Suku Versi Remix Apakah (Part 9)

Kiera Rashid | 9/30/2012 11:52:00 PM | 8Comments |
Ahoy There ^^v .. Walawehh , hari nie kiera nak sambung cerpen 3 suku versi remix apakah untuk part yang keseratus  ke sembilan. ...

Sabun AQURA Tahan Mengantuk. Mari beli :)

Kiera Rashid | 9/29/2012 12:35:00 PM | 3Comments |
Hello Semua :) Kat sini kiera nak mempromotekan barang yang kiera ingin jual . Iaitu, SABUN TAHAN MENGANTUK ! , Wahh . bunyi macam men...

Raja bola, Tan Sri Abdul Ghani Minhat meninggal dunia

Kiera Rashid | 9/28/2012 10:17:00 PM | 0Comments |
KUALA LUMPUR : Raja bola, Tan Sri Abdul Ghani Minhat meninggal dunia di Institut Jantung Negara (IJN) hari ini akibat komplikasi sele...

Jual rakan hamil

Kiera Rashid | 9/28/2012 10:10:00 PM | 0Comments |
KUALA LUMPUR : “Tergamak dia menjual saya dan kandungan yang kini berusia lapan bulan dengan harga cuma RM400,” kata wanita mahu dikenali se...

wohooo ! blog dah tukar kulit . cewahhh !

Kiera Rashid | 9/27/2012 08:40:00 PM | 16Comments |
ahoy there ^^v . bersyukur , bersyukur :D furh ! dah lame tak hapdet . 24 jam * seminggu tak hapdet blog sebab sebuk menyiapkan edit...

blog ditutup untuk tujuan pengubahsuaian :)

Kiera Rashid | 9/20/2012 06:21:00 PM | 0Comments |
okeyyy lhaa ! just nak bagitahu kepada peserta segmen kiera . mesti menantykan doodle korang kan . sabar k . kiera sangat bizu sangat . eng...

cabutan bertuah untuk sponsor exclusive ramadhan giveaway !!!

Kiera Rashid | 9/20/2012 02:05:00 PM | 1Comments |
assalamualaikum :) Waahhh , rasanya dah lama gila tak hapdet ya, dan sekarang laa dashboard da bertukar . macam dah takda mood nak hapdet...

doodle untuk peserta segmen mane ???

Kiera Rashid | 9/18/2012 08:28:00 PM | 1Comments |
asalamualaikum , maaf ye semua yg menyertai segmen kiera . late update pasal segmen kiera tu .. okey lhaa, kiera just nak cakap yg ada seset...

Gambar: Sekitar Pertunangan Farid Kamil Dan Diana Danielle

Kiera Rashid | 9/16/2012 02:45:00 PM | 0Comments |
Berita pertunangan Diana Danielle & Farid Kamil memang menjadi perhatian ramai lebih seminggu yang lalu kerana ia’nya di’lakukan secar...

Alhamdulillah , follower ku sudah 1000 orang :D

Kiera Rashid | 9/16/2012 12:51:00 PM | 4Comments |
Ahoy There ^^v Sangat happy loh harinie . Kenapa yea ? Kiera baru perasan yang follower kiera dah masuk 1000 oang . bangga gilar weyy ....

PEMENANG PART 3 GA KIERA DAN EIRA !!

Kiera Rashid | 9/14/2012 02:53:00 PM | 7Comments |
Ahoyyy There ^^V Cabutan ini sedah tamat tempoh , yang mana hadiah tak tuntut ! hadiah tersebut sudah diburn. terima kasih :) sila bac...

senarai pemenang 'EXCLUSIVE RAMADHAN GIVEAWAY BY KIERA & EIRA'.

Kiera Rashid | 9/13/2012 09:48:00 PM | 16Comments |
dah tamat tempoh !! sila tengok pemenang baru ! (part 2) STICKY POST SELAMA 6/9/2012, 11:55 pm ! UPDATE ! ADA KESALAHAN SIKIT . SUDAH DIP...