Rezeki Tahun Baru : Menang Hadiah GIVEAWAY ^^

Kiera Rashid | 1/17/2014 01:00:00 PM | 15Comments |
Selamat Tengahari Semua ^^

Tengahari adalah waktu yang elok buat entri . Muehehehe. Yerlah, semua kerja dah beres. Masak, kemas rumah, Adam pun dah tidur. bla bla bla ~ huhuhu

Ehem, Alhamdulillah. Hari tu kiera ada join GA seorang adik yang bernama ANIS. Tak sangka kiera bertuah menang GA dia... Terbeliak biji mata bila kiera dapat TOP REFERRAL. Time tuh memang dah garuk-garuk kepala. Adakah? Apakah? kah kah? Hehehe. Kan dah merepek . :PThanks yea adik Anis , Tak sangka kiera ada rezeki kat blog adik. Hewhew! Jom tengok hadiah ye :D
Jeng Jeng Jeng ! Apakah hadiah yea ? :O


Yeayy ! Kiera dapat Diamond Kitty Bracelet oleh sponsor Colourfull Shop Shop . Cantik bukan? Kiera tersangatlah terharu dengan pemberian nie. Korang nak tahu tak, lepas pengumuman pemenang tu di buat. Kiera terus terjah blog adik anis. Bila dapat tahu kiera menang. Kiera terus wish TQ kat adik anis then p hantar detail kat sponsor tu. Amacam? Rakus kan kiera? Muahaha . Lepas tu, Pihak sponsor tu terus reply mesej kiera. Derang kata esok derang hantar pos. Korang tahu? Memang esok derang pos. Barang sampai 2 hari lepas kiera hantar detail. See? Bertapa greatnya derang punya servis. Tabik Spring kat deorang. Nilah cara betul berniaga kan? Thumb up sis.. LOVE IT SO MUCH ^_^
Tangan siapakah itu ? :O

In sha ALLAH , ada masa kiera nak REVIEW COLOURFULL SHOP SHOP ni. Huhu ^^

15 comments:

sha dhira said...

wah.. tahniah.. cantik..

Akeyla Azmi said...

wah wah wah sangat cantik hiks
untung lahhhh kiera hihihi

Dzureen Darwis said...

wah bestnya tahniah la :)

cik kiera said...

@sha dhira
Huhuhu. Thanks ^^

cik kiera said...

@Akeyla Azmi

Hehe, Yup. thanks Akeyla ^^

cik kiera said...

@Dzureen Darwis

Huhuhu. terima kasih
^^

Ujinorizqi said...

Cantiknya gift. Tahniah....

Niesa said...

cantik!tahniah kiera!untungnya dpt hadiah.. :D

cik kiera said...

@Ujinorizqi
Terima kasih ^^

cik kiera said...

@Niesa
Alhamdulillah Niesa . rezeki. rasanya dah lama sangat tak menang apa-apa hadiah GA nie. huhu

fiqah hamed said...

Cantiknya bracelet tuh,tahniah sis..semoga dimurahkan rezeki lagi..(:

cik kiera said...

@fiqah hamed
Terima Kasih dear . Alhamdulillah . Insha ALLAH ^^

Wana Seoby said...

Cantiknya !

cik kiera said...

@Wana Seoby

Thanks dear ^^

Wak Gelas said...

tahniahnyerr.,ehHHee