Jom BlogWalking Bersama Kiera ! :D

Kiera Rashid | 1/18/2014 03:38:00 PM | 12Comments |
Selamat petang guys ^_^

Sibuk betul harini, Tapi alhamdulillah semua kerja dah settel semuanya. So, bolehlah update blog kan. Huhu. Kiera sebenarnya nak ajak semua orang yang singgah dan kepada yang silent readers tu, mohh lah kita ramai-ramai blogwalking MEREKA-MEREKA yang kiera dah list kan dekat Entri Senarai peserta segmen kiera tu. Banyak tau kelebihan BERBLOGWALKING ni, Kita dapat menambah kenalan bloggers, dapat menambahkan follower dah sebagainya. Betul dak? Kalau betul Jom lahh kita blogwalking sehabis-habisan ^^
Klik gambar ini untuk pergi ke list blogwalking ^^
Huhu, mesti korang rasa pelik kan? kiera buat segmen bloglist bukan segmen blogwalking. Hehe, kiera sebenarnya terharu sebab ramai beno yang join segmen kiera... Kiera sangat hargai, jadinya, tak salahkan kiera buat macam niekan? huhuhu . Okay ! Jom BlogWalking ramai-ramai dan follow mereka semua ^_^
psst: Hadiah akan ditambah , tapi kiera tak nak cakap. berapa orang yang bertuah okey? Huhuhu

Sudi Sudikan lah klik ye sayang-sayang :)

12 comments:

Abak Lorong Cinta said...

In Shaa Allah.. terbaik la

Shida Radzuan said...

jom2 pelan2 nk BW hehee :)
wahhh sape lahh yg betuah sgt2 tu kan :)

Linda said...

Jom!

Nor Liana Kamaruzzaman said...

Yup ^^ bagi sesiapa yang rasa sunyi sepi saja blog dia, rajin-rajinlah kita melawat sesama jiran blogging >.<

Norhasniza Khalid said...

mama boormark.. free time mama terjah.. hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamt berhujung minggu kiera.. :D

cik kiera said...

@Abak Lorong Cinta
Terima Kasih Abak ^^

cik kiera said...

@Shida Radzuan
Betul tu pelan2 bw, nanti tak terlarat nak bw . sebab ramai kan. huhu. Siapa laa yang bertuah tu >,<

cik kiera said...

@Linda Jom2 ^^

cik kiera said...

@Nor Liana Kamaruzzaman
Betul tu sis Liana. Berbw pun boleh hilangkan bosan ^^

cik kiera said...

@Norhasniza Khalid
Tak apa Mama . Okay je. Huhuhu

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Happy Weekend juga sis ^^