Last Day Segmen Bloglist 2014 Kiera

Kiera Rashid | 1/21/2014 09:35:00 PM | 2Comments |
Selamat Malam semua ^^

Entry pendek ja. Just nak bagitahu yang harini last day segmen kiera. So, sape yang belum join tu. Mohh lah join cepat. Kiera masih terima penyertaan sekarang. Tamat pukul 11:59 PM . Cepat-cepat =D . Kepada yang dah join, Terima Kasih sayang. In sha Allah, tunggu update senarai peserta kiera ya . Jangan Lupa blogwalking ya. Lagi ramai kenalan blogger lagi meriahlah dunia berblogging ya kan? Huhuhuhu. 

Nak join? Klik Banner kat bawah nihh ^-^
Terima Kasih tak terhingga kepada anda yang sudi memeriahkan segmen ini. In sha ALLAH, Kiera akan update senarai pemenang bertuah selepas segmen ini tamat. Bilangan pemenang masih lagi rahsia xD

2 comments:

Alyani Matshah said...

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/puisi-ada-apa-dengan-cinta.html

join =)

Alyani Matshah said...

eh3... sala bg link... sory sgt..

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html