Hey Kamu ! Mu Tunggu Kiera Datang Ke Blog Kamu ~

Kiera Rashid | 1/13/2014 12:31:00 AM | 9Comments |
Selamat Malam readers ^_^
Haaa, Korang tengok ni, ramai gila yang tinggalkan jejak mereka di cbox kiera . Bersinau-sinau mata kiera dok belek and terjah mereke balik. Tapi sikit-sikit ja lah kiera BW , tak larat nak sekali gus habiska semua blog untuk BW . Lagipun kerja TRANSELIT kiera masih banyak yang belum siap. Alhamdulillah, harini dah siap satu, now nak start cerita baru pulak . Uhukk. Jangan pulak ada yang kata kiera sombong ya. Mana ada sombong tau cuma kiera ni banyak mengejar masa. Dengan Adam laa, bla bla bla...

Okay lah. Itu jaa nak cakap. In sha ALLAH, nanti kalau kiera free sefree ye kiera akan terjah sambil baling boom atom kat blog korang ye. Ehh? haha :P

9 comments:

Abak's Role said...

In Shaa Allah..

Mysara Ab Rahman said...

tu la nk bw kadang2 xda masa kn..kne carik btul2 free

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

takpe.. kiera siapkan dulu kerja translate tu.. semoga semuanya berjalan lancar..

aswadz said...

jemput dtg blog sy sekali ye. hehehe...

cik kiera said...

@Mysara Ab Rahman
Betul2 , kena betul2 free, kalau tak nanti kte yang pengsan. huhuhu

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Terima kasih mizz . In sha ALLAH :')

cik kiera said...

@aswadz
Okay, sat :D

cik kiera said...

@Abak's Role
IN SHAA ALLAH :)

Ujinorizqi said...

Salam perkenalan. Uji singgah dan follow di sini :-)