Khasiat Buah Kurma (Thamar)

Kiera Rashid | 6/30/2015 08:43:00 PM | 4Comments |
Apa Bezanya buah ini berbanding dengan Buah-buahan yang lain? Mencegah penyakit Kronik seperti jantung & kencing manis. Kecerdasa...

Dayana and DurratunKhayla Surprise Giveaway

Kiera Rashid | 6/30/2015 06:08:00 PM | 2Comments |
Support GA blogger :) Salam Ramadhan... Click Banner Untuk Join :)

Saya Nak Kad Raya Dari EJULZ!

Kiera Rashid | 6/29/2015 06:13:00 PM | 3Comments |
Harini nak join segmen Kad Raya.. Tahun ni nak kumpul kad raya. weeee ~ :D Klik gambar ini untuk join... Pssst: Salam Ramadhan, anddd...

CPUV KE 39 Hingga 196 (2014/2015) | Sudah cashout ^^

Kiera Rashid | 6/28/2015 08:36:00 PM | 2Comments |
Dah lama gilakk tak update cerita pasal Nuffnang ni. Hagak2 Nuffnang merajuk tak? Hohoho... Memang tengah merajuk tu. bagi earning kat aku ...

Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Kiera Rashid | 6/27/2015 09:51:00 PM | 5Comments |
Join Giveaway Raya pulak.... Hoho.. Lepas ni baru buat entri personal yoo.. :P Klik Banner nih tuk join ^^ Antara hadiah-hadiahnya: ...

MOMMY'SIGNATURES 1ST GIVEAWAY BY EYRASAHA

Kiera Rashid | 6/27/2015 09:22:00 PM | 2Comments |
Okey! Kau memang tamak kiera, muahaha... Now, join GA makan-makan pulak. Hohoho klik banner untuk join... Hadiahnya, jeng jeng jeng!...

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

Kiera Rashid | 6/27/2015 08:46:00 PM | 5Comments |
Giveaway yang sangat menarik dan hadiah nya sangat lumayan... Album Nasyid tuuuu.... Mereka mencari 10 PEMENANG tau! So, jom join and goo...

Raya Giveaway by Erza

Kiera Rashid | 6/27/2015 06:54:00 PM | 1Comments |
Yeay! Support GIVEAWAY blogger... :) CLICK BANNER TO JOIN 1. Wajib follow blog  ERZA   dan  google+ follower 2. Wajib ...

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Kiera Rashid | 6/27/2015 06:49:00 PM | 0Comments |
Macam biasa hakak nak join GA. but, malangnya, dah mahu tamat baru ngeti nak join. Nak buat camna, kerja design banyak. Tapi Alhamdulillah,...

GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Kiera Rashid | 6/27/2015 03:03:00 PM | 2Comments |
GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

Kiera Rashid | 6/27/2015 02:59:00 AM | 1Comments |
Assalamualaikum w.b.t. entri copy paste, Ikut syarat :D 1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahw...

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com

Kiera Rashid | 6/26/2015 06:34:00 PM | 2Comments |
Assalamualaikum, Wellll, muka kiera memang mukaa join GA orang last-last minute... Muahaha.... Nak buat camna, banyak benau masalah timbu...

Motherboard LaptopKu Rosakkk. ~ T_T

Kiera Rashid | 6/22/2015 10:35:00 PM | 1Comments |
Selamat Malam.... Camnilah nguper motherboard ku yang rosak... ACER aspire 4750z :( Dah lama betul tak update... Ni pun cecurik upd...

Permainan 'Rip Name Tag' Running Man penyebab kematian Seorang Pelajar China.

Kiera Rashid | 6/15/2015 09:14:00 PM | 2Comments |
Seorang pelajar di China telah meninggal dunia selepas menyertai permainan yang diinspirasikan oleh program variati terkenal, Running Man...

FB tengah ada masalah ke sekarang ni?

Kiera Rashid | 6/13/2015 10:04:00 PM | 1Comments |
Selamat Malam, baru jap tadi update portfolio blog - baca sini - sekarang nak buat entri personal lah gittew! Hohohooo.... Nak ngadu tapi t...

Portfolio : Tempahan Edit Blog ' Atiqah Diyana'

Kiera Rashid | 6/13/2015 09:46:00 PM | 0Comments |
Portfolio.... Actually, ini order yang dah lama, pada bulan 4 kalau tak silap. Dan ini juga adalah tempahan dari Adik sis @ Athirah Diyan...

Cerdo - Bulu Babi dan MR DIY

Kiera Rashid | 6/10/2015 02:32:00 AM | 0Comments |
Saja nak kongsi.... Peringatan untuk semua. Yang tak tahu macam kiera ni, dah boleh alert bila nak membeli berus kan....tak kire produk b...

BERDIRI 2 JAM SETIAP HARI ELAK MATI CEPAT

Kiera Rashid | 6/05/2015 07:30:00 PM | 1Comments |
BERDIRI 2 JAM SETIAP HARI | Artikel yang bermanfaat untuk dikongsi. Tahukah anda kalau kita duduk melebihi 6 jam sehari meningkatkan ri...

Mini Giveaway by Syira Lokman

Kiera Rashid | 6/04/2015 03:34:00 PM | 3Comments |
Join GA lagi... Harini nak join GA dari blogger yang snagat kiera kenali... Sis syira ni. manakah tidak beliau ni memang rajin buat GA. kan...