Pemberian Doodle untuk peserta Segmen like gambar dapat hadiah (KUMPULAN #2)

Kiera Rashid | 11/25/2012 06:22:00 PM | 6Comments |
Assalamualaikum semua :D Maaf lha dah lame benar rasanya tak update pape entry . Ishh , Bizi lha dengan Order craft . Tu lha tak sempat na...

4 Simbol Tersembunyi Dalam Logo Terkenal

Kiera Rashid | 11/23/2012 12:04:00 AM | 0Comments |
Mungkin anda pernah lihat perbagai jenis bentuk logo. Namun tahukan anda semua, terdapat beberapa simbol yang tersembunyi dan membawa maksud...

Rezeki Hari Jadi,Diana Danielle Sahkan Mengandung!

Kiera Rashid | 11/19/2012 05:40:00 PM | 0Comments |
Inilah yang dikatakan rezeki datang dari Allah S.W.T tidak kira masa dan tempat. Pasangan pelakon, Farid Kamil, 31, dan Diana Danielle, 2...

Seram! Wajah Mendiang Nenek Muncul Dalam Kandungan

Kiera Rashid | 11/19/2012 03:32:00 PM | 1Comments |
Melakukan imbasan merupakan antara proses awal yang dilakukan oleh doktor dalam melihat pergerakan anak dalam perut ibu mengandung. Sudah te...

Kisah Sebenar Pierre Andre Masuk Tabligh

Kiera Rashid | 11/18/2012 01:53:00 PM | 0Comments |
Alhamdulillah, semakin ramai artis Malaysia yang berhijrah ke arah kebaikan. Ini lah yang kita mahukan bukan artis sahaja, tapi kita juga pe...

Gambar Instagram Scan Bayi Irma Hasmie

Kiera Rashid | 11/17/2012 11:26:00 AM | 1Comments |
Agak lama juga pasangan romantis Irma Hasmie dan suaminya Redza Syah menyepi dari khabar berita. Namun menerusi laman Instagram suaminy...

Tonton Filem Online : Budak Pailang 2012 (FULL MOVIE)

Kiera Rashid | 11/16/2012 11:59:00 PM | 1Comments |
koleksi Filem di SINI Sinopsis: Budak Pailang, sebuah filem remaja aksi yang memaparkan realiti kehidupan budak ? budak Pailang. P...

Salam Maal Hijrah 1434H :)

Kiera Rashid | 11/14/2012 11:41:00 PM | 0Comments |
Assalamualaikum :D Alhamdulillah , Syukur pada Allah S.W.T kerana masih menghidupkan kami semua . Walaupun banyak cobaan yang menimpa ,...

Perhatian ! kepada pemenang hadiah yang kiera sponsor .

Kiera Rashid | 11/12/2012 07:06:00 PM | 0Comments |
Ahoy There <3 Maaf sebab ada lagi pemenang yang tidak dapat lagi hadiah mereka . Dimana kiera adalah sponsor kepada hadiah itu . Kier...

INFO : Semua Tentang Senggugut

Kiera Rashid | 11/12/2012 04:21:00 PM | 4Comments |
Aduh, sakitnya . Sakitnya ! Sakitnyaaaaaa ! . Haha, inilah ayat yang biasa kiera sebut time segugut . Macam nak bersalin je kud rasanya . Se...

Tonton Filem Online : PE3 2012 (Full Movie)

Kiera Rashid | 11/10/2012 04:34:00 PM | 0Comments |
Koleksi filem online Di SINI ! Sinopsis: PE3 mengisahkan tentang kumpulan rompakan berprofil tinggi yang diketuai oleh Megat. Akt...

FAKTA : Lelaki Haram Memakai Emas

Kiera Rashid | 11/10/2012 04:17:00 PM | 0Comments |
Perhiasan adalah sebuah benda yang digunakan untuk menghias atau mempercantikkan diri. Bagi wanita, perhiasan merupakan bahagian yang tidak...

Tutorial SAI : Mari Belajar buat doodle guna SAI .

Kiera Rashid | 11/08/2012 09:15:00 PM | 8Comments |
Assalamualaikum semua yang beragama islma , dan salam sejahtera kepada yang bukan islam .  Harinie , Kiera tak update blog kan ? Sorry ...

7 Air Terjun Tertinggi Di Dunia

Kiera Rashid | 11/07/2012 12:18:00 PM | 8Comments |
Assalamualaikum dan selamat sejahtera, secara umumnya semua orang tahu keindahan air tejun. Tapi ramai yang tidak mengetahui bahawa ada...

1ST GIVEWAY BY:ANIS NAJIHA HANNANI

Kiera Rashid | 11/05/2012 09:23:00 PM | 2Comments |
Sapa suka barangan Felt , Moh lha join GA nie , mana tahu rezeki anda :) klik untuk join :) Semua syarat kiera dah buad ya :D . F...

Good Luck For SPM :D

Kiera Rashid | 11/05/2012 01:14:00 PM | 0Comments |
Hay , Kiera nak ucapkan kepada Adik -2 yang sedang menduduki peperiksaan SPM hari nie dan tahu nie . ' Selamat menjawab ya . Baca dengan...

Tonton Filem Online : NGORAT 2012 (full movie)

Kiera Rashid | 11/05/2012 12:59:00 PM | 1Comments |
Koleksi filem online DISINI ! Sinopsis: Cerita ini mengisahkan seorang pemuda bernama IJAM yang mengalami masalah untuk mencari tem...

Tonton filem online : Aku Terima Nikahnya 2012 (Full movie)

Kiera Rashid | 11/05/2012 12:39:00 PM | 1Comments |
Koleksi filem online DISINI ! Sinopsis: Sebuah kisah cinta tragis di antara Johan (Adi Putra) dan Arlisa (Nora Danish), yang berha...

KOLEKSI HADITH DAN AYAT AL-QURAN (Berkaitan Dengan Kawan, Persahabatan dan Persaudaraan Menurut Islam)

Kiera Rashid | 11/04/2012 02:22:00 PM | 1Comments |
Kawan, persahabatan dan persaudaraan mempunyai makna yang menjunjung prinsip kehidupan. Saya telah menyusun beberapa hadis dan ayat-ayat ...

Wanita Lahirkan Anak Kuda

Kiera Rashid | 11/04/2012 01:35:00 PM | 4Comments |
Sebenarnya banyak kita dengar kes-kes tentang wanita melahirkan anak tetapi dalam bentuk fizikal haiwan. Seperti sebelum-sebelum ini kita...

2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Kiera Rashid | 11/03/2012 11:35:00 PM | 2Comments |
just klik gambar untuk join . klik bebanyak sikit . Hahar :p Hadiah-Hadiah t.shirt soulmate sepasang 1x custom Mini Kalendar 20...

Akhil Hayy Terkejut Bekas Anak Tiri Jadi Artis

Kiera Rashid | 11/03/2012 04:20:00 PM | 0Comments |
KUALA LUMPUR – Artis lelaki dan penceramah bebas agama, Akhil Hayy ternyata terkejut kerana bekas anak tirinya iaitu anak kepada Maizawat...

Pemberian DOODLE untuk peserta segmen # Kumpulan 1

Kiera Rashid | 11/03/2012 12:12:00 AM | 3Comments |
Assalamualaikum , seperti yang kiera janjikan .. kiera akan memberi doodle untuk semua pesrta yg join segmen kiera terdahulu . Maaf lah seb...