Keputusan Peserta Bertuah Segmen Bloglist 2014 | Tahniah =)

Kiera Rashid | 1/23/2014 10:00:00 AM | 26Comments |
Selamat Pagi semua ^_^

Alhamdulillah cuaca elok ja pagi ni... Segmen Kiera telah pun tamat pada 21hb Jan lepas. So, dengan berbesar hatinya, kiera nak umumkan keputusan peserta bertuah Kiera.. Agak-agak berapa orang yaa yang bertuah? =D ... Siapakah??????
Jeng ! Jeng ! Jeng ! 
10 peserta bertuah:
Tahniah! Tahniah =D ... Ehh, sepuluh orang? Bukan kiera kata dulu ada empat je yang bertuah? Huhu, kan dahh kate suprise.. So, inilah suprisenya. Hadiahnya apa sihh? Hadiahnya ialahhhhh .....
Felt Name Keychain /HP Strap + Hadiah misteri = 2 Hadiah Untuk Setiap Peserta ^_^
Hadiah Misteri? Ishhh, misteri lagikk . Muehehehehe. Actually, Kiera masih mencari hadiah yang sesuai nak di berikan kepada peserta betuahh. So, maafkan kiera sebab hadiah satu lagi misteri... 
Yang menang tu, meh isi detail ni dan hantar ke FBpages Kiera
Nama:
Link Segmen:
No.tel:
Alamat Rumah:
Warna Kegemaran:
Nama yang nak diletakkan pada keychain:
Nota Bitbot:Kalau boleh hantar cepat-cepat ya, Senang kiera nak siapkan cepat keychain tu. Mybe Kiera akan mengambil masa sedikit untuk menyiapkan keychain tersebut. Harap  dapat memahami ='D . Yang tak menang Jangan sedih... Insha ALLAH kiera buat lagi segmen / GA ^^. Sayang semuanya yang Join tu :')

26 comments:

Izzah Norlizah said...

thniah kpd p'menang,,,rezeki dowg :)

TelingaBulat said...

tahniah kepada semua ;)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi khamis di sini...wahhh...tahniah kepada semua pemenang dapat hadiah misteri lagi...

yang baik Ishak said...

terima kasih cik kiera...
sekarang juga hantar maklumat...
mood happy sangat23 kali (hikhikhik)

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah kepada semua..insya Allah, saya akan hantar details sesegera mungkin...terima kasih banyak2...^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah ada rezeki.. tahnia kepada peserta bertuah yang lain juga.. nanti akak hantar details tu ke facebook kiera.. terima kasih..

cik kiera said...

@Izzah Norlizah
Yaa, alhamdulillah.. :)

cik kiera said...

@TelingaBulat Ya, tahniah pada mereka ^^

cik kiera said...

@Mardiah Diana
Waalaikumusalam, Terima Kasih singgah... Yupp, tahniahh pada mereka :D

cik kiera said...

@yang baik Ishak Tahniah Sis. ^^ . .

cik kiera said...

@mama amir Tahniah ye Mama Amir :)

Maya Omar said...

tahniah pada semua pemenang..next time nak join lagi sbb nak menang jgk..hihi

dia nadia said...

ya Allah... tak sangka dpt jd peserta bertuah.. terima kasih kak kiera..

mOoN said...

Alhamdulillah..tq kiera...tahniah juga pada semua.. :)

Asha Lya said...

wow tahniah mereka yg brtuah

Norhasniza Khalid said...

tahniah semuanya....

Shida Radzuan said...

bestnyaa..tahniah semua :) thanks kiera utk segmen ni :)

cik kiera said...

@Shida Radzuan Sama-sama sis shida ^^

cik kiera said...

@mOoN
Sama2 sis :)

Akeyla Azmi said...

sorry qila lambat sis T_T
thank u so much dah ah nama qila first sobs terharu hihihihi <33

Nur Amieraa said...

Alhamdulillah. Tak sangka boleh menang. Terima kasih kak! :D

iena wan said...

Alhamdulilah. Thanks sis kiera. Xsangke pulak. 😱 saye akan anta secepat mungkin. :)

NASZ said...

tahniah kepada yang menang.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
cik kiera said...
This comment has been removed by the author.
cik kiera said...
This comment has been removed by the author.