Terima Kasih :'D | Entri 2 in 1

Kiera Rashid | 1/21/2014 05:43:00 PM | 2Comments |
Selamat petang semua ^_^
Alhamdulillah, hari ni kiera dah mula tersenyum semula. Sebab? sebab Kiera dah tak risau akan kerosakan blog ni. Rupanya bukan code yang dah rosak. Tapi ada problem sikit dengan sistem. Tapi! . Apa yang tapi nya? Tapi kiera terpaksa edit balik blog ni. Haa? kenapa pulak? Nak dengar? Mehh dekat-dekat sikit. Hehehe
ehsan google 
Semalam, lepas kiera dah buntu and tak tahu jalan penyelesaiannya. Kiera ambil keputusan untuk menukar template ni. Dulu kiera guna Washed Denim. Kiera pernah terfikir nak tukar Denim Template. So, kiera pun backup template, code-code kat sidebar kiera simpan elok-elok kat notepad then terjadilah pertukaran template. Muahaha. Apasal, cerite nak gempak ni? Hehehe. Abaikan ! :P . 

Edit punya edit, akhirnya siap 90% . Alhamdulillah. Lepas tu, kiera berhenti sekejap edit blog. Niat nak baca komen-komen yang tengah waiting, then nak terjah sikit-sikit blog orang. Bila kiera baca komen-komen tersebut baru la kiera faham kenapa blog kiera problem. Rupanya masalah blogspot. Mati-mati ingat code dah rosak. Hewhew :3 . Kiera ingat kiera sorang yang kena macam ni, rupanya ramai....

Tapi nak buat macam mana kan? Kiera dah pun tukar template. Akibat sikap gelojoh , terpaksa la edit balik blog ni..Memang buang masa betoi. kekeke -,-' . Alhamdulillah, ramai yang komen bagi pendapat. Thanks juga pada adik Fiqah Hamed dan Mizz Aiza kerana banyak membantu kiera. Terima Kasih pada semua juga :') *Terharu ~
Tadi ada test klik kat arrow archive. Alhamdulillah dah boleh klik. Tapi, Lepas bape minit. Rosak balik. Wuarghh! Blogspot main-main dengan den :3
Dan lagi satu, kiera nak berterima kasih kepada korang yang klik iklan churp-churp kiera dalam entri ni . Alhamdulillah, duit churp-churp meningkat. Terima kasih sangat-sangat. Semoga Allah membalas jasamu :'D . . Nanti ada masa kiera update current duit churp-churp kiera ye . Lastly, Thanks So Much =')

2 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah sudah ok.. blogspot memang bermasalah sekarang ini..

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Yup, lega rasanya ^^