[ERTI CINTA DAN PERKAHWINAN]

Kiera Rashid | 8/31/2012 03:26:00 PM | 0Comments |
Suatu pagi yang dingin, terjadilah satu perbualan antara seorang guru falsafah dan pelajarnya... Pelajar : Guru, apakah erti cinta? Baga...

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Ke- 55 !!!

Kiera Rashid | 8/31/2012 02:38:00 PM | 0Comments |
Wahhh wahhh wahhh ! Hari nie adalah hari kemerdekaan yang ke-55 . Alhamdulillah , Kiera bersyukur dilahirkan di Malaysia . Terima kasih ke...

wordless wednesday #4 : Rumah buruk yang femes.

Kiera Rashid | 8/29/2012 07:26:00 PM | 1Comments |
meyh tengok rumah tu nak ? hihi kenal dok rumah nie ?

freebies : doodle girl tengah bersila .

Kiera Rashid | 8/28/2012 09:16:00 PM | 6Comments |
Ahoy there ! ^^v Dah lame tak buad doodle nie.. harinie kiera nak bagi freebies kat korang . Hope koran suka lhaa yea . kiera buad tak bape...

Kenali Artis Korea Yang Beragama Islam

Kiera Rashid | 8/27/2012 03:01:00 PM | 0Comments |
Kenal tak siapa nie wahai peminat artis korea ? Kenalkah anda dengan Lee Ki Woo? Lee Ki Woo merupakan seorang pelakon yang dikatakan beraga...

prelaunchX Invitation

Kiera Rashid | 8/26/2012 05:28:00 PM | 0Comments |
prelaunchX Invitation : You're invited to join prelaunchX Klik HERE now !!! FREE FEE UNTIL 27/8/2012 !! SOO ! FASTER-FASTER !!!

UPDATE PEMENANG ! ADA PENAMBAHAN HADIAH DAN PEMENANG !

Kiera Rashid | 8/25/2012 09:23:00 PM | 0Comments |
ADA PENAMBAHAN HADIAH DAN PEMENANG !!! SILA CHECK BALIK YAA KAT ENTRY PENGUMUMAN TU TADI YEA . KALAU MALAS , KLIK SINI UNTUK TENGOK SIAPA ...

ATTENTION ! KEPADA SEMUA PEMENANG GA KIERA DAN EIRA !

Kiera Rashid | 8/25/2012 06:03:00 PM | 1Comments |
Pengumuman pemenang dah dibuat . sesiapa yang terlepas entry tersebut boleh klik SINI . okey ! korang pon dah tao kan pemenang dah diumumk...

Jika Anda Menang ! SILA Hantar Detail Seperti Berikut .

Kiera Rashid | 8/25/2012 11:31:00 AM | 3Comments |
Ahoyy There ^^v Attention yea pada bakal pemenang GA 'ERGBK&E' nanti . entry ini adalah borang detail yang patot korang hantar...

opss ! terpublish laaa . HIHIHI

Kiera Rashid | 8/25/2012 12:04:00 AM | 2Comments |
PENGUMUMAN ! MESTI KOANG PELIK ENTRY WINNERS TADI DAH TAK WUJUD ! HEHE , SEBENARNYA KIERA TERPUBLISH! , BELUM SIAP SEBENARNYAA . TAPI TAH NA...

ada yang sedang menunngu kea ? huhu

Kiera Rashid | 8/24/2012 11:01:00 AM | 1Comments |
huhuii !  hehe , apa yang kiera na bgtau nie yea ?? smestila pasal GA kiera tempoh hari .  bile yea nak umumkan pemenang ? nak tahu ?  ki...

Balik kampung ! Horeyyy ..(doodle) part #2

Kiera Rashid | 8/18/2012 01:09:00 PM | 3Comments |
Hohoii ! . update entry cepat-2 nie .. kejap lagi nak bertolak balik ke kampung .. huhuhu .. okeyy laaa ! kiera nak ucapkan selamat hari ...

25 TIPS MERAIKAN SYAWAL

Kiera Rashid | 8/17/2012 11:43:00 AM | 1Comments |
1. Mulakan Syawal lebih awal dalam memanifestasikan makna fitrah iaitu fitrah badaniah. Dari ‘Aisyah Radhiallahu ‘anha yang maksudnya: “S...

Pemenang Top Referral dan peserta bertuah :)

Kiera Rashid | 8/16/2012 12:18:00 PM | 5Comments |
Selamat pagi , Wahh , esok last puasa kan ? hihi , salam lebaran yaw ! Selamat tinggal RAMADHAN , Hope Allah beri kesempatan kite untuk bert...

Nah , Kad Raya Untuk Korang(Doodle) #Part 1

Kiera Rashid | 8/15/2012 04:13:00 PM | 1Comments |
Hello oulls , alhamdulillah . Allah masih memberi kesempatan kiera untuk meneruskan hidup yag sangat mencabar ini .  Woww ! tak sangka yaa ...

Bayi dijadikan papan tetikus

Kiera Rashid | 8/14/2012 11:42:00 PM | 0Comments |
Uwarghh ! gempak je entry nie ? real ? sape yg buad ? nie mesti org barat yg buad mcm nie kan ? ish-2 truk laa org nie .. DAH ! DAH ! jangan...

2 hari Lahir, Bayi Perempuan Rini Kritikal Kerana Jatuh Katil

Kiera Rashid | 8/14/2012 11:34:00 PM | 0Comments |
KUALA LUMPUR : Perasaan gembira menimang puteri sulung berubah menjadi sedih buat bintang Akademi Fantasia 7 (AF7), Rini apabila bayi per...

Senarai Penuh Pesert GA 'ERGBK&E' :)

Kiera Rashid | 8/14/2012 11:19:00 AM | 5Comments |
Haa , seperti yang dijanjikan . kiera nak update senarai penuh peserta yang join GA 'ERGBK&E' :) . Sils check yaa . beritahu kie...

PERHATIAN ! PESERTA GA KIERA & EIRA ...

Kiera Rashid | 8/13/2012 10:08:00 PM | 1Comments |
senarai PENUH peserta GA akan diupdate esok yaa :) ..  jika anda join dari blog eira , sila check ada tak link korang kat blog dea -> ...

bila akan diumumkan pemenang ?

Kiera Rashid | 8/13/2012 09:40:00 PM | 6Comments |
Yup , berbalik dengan persoalan di atas .. kami mungkin akan umumkan pemenang sebelum or selepas hari raya .. jika tak bizi dua tiga hari ...

Senarai peserta 'Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera and Eira

Kiera Rashid | 8/13/2012 09:32:00 PM | 7Comments |
Ini Adalah senarai peserta yang join kat blog kiera je . Kalau korang join dari kiera . sila check sini . kalau eira , sila check kat blog d...

TAMAT !! EXCLUSIVE RAMADHAN GIVEAWAY BY KIERA & EIRA :D

Kiera Rashid | 8/13/2012 08:02:00 PM | 5Comments |
Hello ! . dengan lafaz bismillah Kiera menutup tirai GA kiera with Patner kiera , Eira ... yang mana terlebih tu , kiera tetap amek , mak...

Gambar cantik Intan Ladyana kini berimej rambut pendek

Kiera Rashid | 8/13/2012 05:31:00 PM | 0Comments |
Wahh , intan dah berambut pendek , macam manalah ngoman dia yaa ? okeyy , jums terjah entry nie :)       Intan Nurladyana Mohamad Yahay...

selamat dah pos hadiah segmen Kiera :)

Kiera Rashid | 8/12/2012 04:43:00 PM | 3Comments |
Ahoyy there :) . Alhamdulillah . siapa jugak bungkus semua hadiah untuk peserta segmen kiera tempoh hari . Hew Hew ! penat lol ! . but int...

first time lukis doodle guna SAI ! comey tak ?

Kiera Rashid | 8/10/2012 10:04:00 PM | 9Comments |
Ahoyy there , slmt mlm guyz , tadi berbuka makan apa ? kiera makan kuih jea . hihi . diet-2 :p .. nie nak cer yang kiera sehari suntuk edi...

Ramai yang tanya yea ?

Kiera Rashid | 8/10/2012 11:44:00 AM | 1Comments |
Ahoyy there . salam ramdhan semua . hari nhe dah masuk puasa ke berapa semua ?? hahah , jawab sendiri . hihi , okey lhaa , kiera update en...

pembahagian hadiah GA mengikut kategori .

Kiera Rashid | 8/09/2012 03:08:00 PM | 5Comments |
ahoyy there .. sebelum tu nak mohon maaf kepada korang sebab janji nak update smlm .. baru nak unl .. tetibe mate rasa berat . then then , t...

'Pencegah Maksiat’ Rogol Wanita Bergilir-Gilir

Kiera Rashid | 8/09/2012 10:23:00 AM | 0Comments |
KOTA BHARU - Seorang wanita dipercayai dirogol bergilir-gilir lima lelaki di sebuah rumah kosong di Tanjung Mas di sini selepas didatangi ...