Code Blog Dah Rosak ! :'(

Kiera Rashid | 1/20/2014 06:13:00 PM | 17Comments |
Entri pendek :'(

Nape la kiera diduga sebegini. Code Blog kiera rosak. Kiera baru perasan tadi . Kiera pelik nape lah tak boleh nak tekan arrow kat blog archive. Then terperasan. Nape tak nampak gambar yang komen kat ruangan komen. Tengok la gambar2 yang kiera bagi. then cuba preview live sendiri :'(
Yang ni pon same :(
Yang nie tak ley tekan kat arrow :'

Tolonglah sape yang pakar. Tolong! Tolong! :'( Kiera dah puas belek. Tapi still same, esok Segmen kiera tamat. Takkan kiera nak tergendalakan segmen kiera. Pening, pening sangat-sangat. Apa yang boleh kiera buat nihh. Tolong laa yang pakar. Tolong saya :. Uwarggghhh

17 comments:

fiqah hamed said...

Hmm..tak tahu..tapi,sis dah try tak buat balik code yang bermasalh ikut tuto yang lain..kadang2 ada tuto yang code dia bermasalaj.^^

cik kiera said...

@fiqah hamed
semalam akak tengok elok jaa. tapi hari ni tetibe ddia rosak. semalam mana ada akak edit blog :(

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kasihannya kiera.. tak pernah pula terjadi macam ni sebab template akak memang ambil yang sediaada orang punya.. cuba kiera bertanya kepada blogger kathy (http://coretanhatikathy.blogspot.com/).. dia mahir bab edit blog ini..

farah deena said...

Salam sis, saya pn jd mcm ni jugAK. Tapi jd dekat form comment. arrow tak mau jalan bila tekan, kena tekan guna keyword baru mau turun. lepas tu, bila bukak form comment ja mesti naik "kill page, page unresponsive". baru jd dua hari lepas cmto. tak tau la knp sbb saya pn tak ada edit2 apa pun.

Wana Seoby said...

kesiannya akak... saya nak tolong yang ni tapi takleh sebab macam sistem kan ;_;

Nurfaezah Abdullah said...

maybe kiera blh tny blogger yg pakar like kak mia.. fae bab2 coding ne mmg ting tong sikit. bkn sikit, byk haha.

Jee Fairuz Joe said...

I'm having the same problem... temporary jer kot...

Kathy R'bain said...

Blogspot tgh problem tu

Abak Lorong Cinta said...

Ramai blogger hadapi masalah skrang.. In Shaa Allah.. nanti ok la tu.. :D

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Terima Kasih sis. Alhamdulillah. baru faham sekarang :')

cik kiera said...

@farah deena
Perasan adaa tulis javascript:void(0) . maybe tu kud punyanya

cik kiera said...

@Wana Seoby
Terima Kasih dekk..temporary je ni. huhu

cik kiera said...

@Nurfaezah Abdullah Terima Kasih sebab prihatin. kiera baru tahu puncanya :)

cik kiera said...

@Jee Fairuz Joe Mybe :(

cik kiera said...

@Kathy R'bainAgaknyaa... :/

cik kiera said...

@Abak Lorong CintaYeke? ingatkan saya sorang je. hmm2. sabo jelhaa -,-'

budak k-pop said...

same lah kak :'( link kat blog sy adew underline....kene reedit back 100% laaa T^T