Finally! Segmen Sudah Tamat =D

Kiera Rashid | 1/22/2014 01:13:00 AM | 8Comments |
Horey Horey Horey .

Akhirnya! Tamat lah sudah SEGMEN BLOGLIST 2014 Kiera. Alhamdulillah... Sepanjang segmen ni berlangsung, takde perkara-perkara buruk yang berlaku. Yeke tak de yang berlaku? Habis, blog ni kena tukar template apa citer? Haha. Itu sebab kiera ni gelojohh. Haihh, malas nak cakap lagi. Nak baca selanjutnya pasal kegelojohan kiera p cari entri sebelum ni. Huhuhuhu . Okay, tak mahu melalut lagi. Dengan rasminya ' TAMATLAH SEGMEN BLOGLIST' ini. Terima Kasih pada yang join tu. Tak sangka, Bilangan peserta lebih dari yang kiera jangkakan. Memang tak sangka. Terharu sangat nihh. Tak tahu nak nak cakap apa. Thanks so much yang join tu. Penyertaan korang amat ku hargai ='D
Okay, Untuk pengetahuan korang. Kiera akan umumkan peserta bertuah selepas kiera selesai meletakkan semua peserta dalam bloglist kiera . Kiera akan buat 3 Multi Tab untuk meletakkan bloglist ini. Kiera akan gunakan random list untuk tentukan peserta masuk ke tab yang mana satu. Kalau dah bab edit mengedit ni, memang /akan mengambil masa\ juga. So, kalau dah ambil masa, mungkin kiera akan lambat mengumumkan peserta bertuah Hope korang dapat bersabar menunggu keputusan peserta bertuah tu nanti yaa. ^_^ . 
Terjah link ini :

8 comments:

Izzah Norlizah said...

huhuhuhu xsdr msa b'lalu da tmt upanya segmen Kiera ne.All de best wt suma peserta segmen k... :)

fiqah hamed said...

Alhamdulillah tamat juga segmen sis..^^
Kena terjah peserta2 nie lagi sikit..^^

mOoN said...

tamat sudah...tahniah sis.. :)

Akeyla Azmi said...

betul dah habis dah yay :D
semalam qila blogwalking hihihihi tunggu je bila ah kiera nk umum :p hihihi

cik kiera said...

@Izzah Norlizah hee :)

cik kiera said...

@fiqah hamed Alhamdulillah , tamat sudah :D

cik kiera said...

@mOoN terima kasih :D

cik kiera said...

@Akeyla Azmi yaa , tungggguuuu :D