Selamat Hari Raya Aidiladha :D

Kiera Rashid | 10/28/2012 02:02:00 PM | 0Comments |
Assalamualaikum semua .. Kiera nak ucapkan selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat islam kat seluruh dunia niea .. Har har , Lamb...

Tonton Filem Online : Hantu Kapcai (FULL MOVIE)

Kiera Rashid | 10/25/2012 02:52:00 PM | 2Comments |
Sinopsis:Hantu Kapcai mengisahkan tentang Ajib, seorang mat rempit yang terbunuh dalam perlumbaan motor haram. Ajib tinggal bersama ibu...

Wordless Wednesday #6 : Tak mau Cucuk ! cutenyaaa :p

Kiera Rashid | 10/24/2012 12:06:00 PM | 1Comments |
Har har ! comey seyhhhh :D

Tonton Filem Online: Hantu Gangster (FULL MOVIE)

Kiera Rashid | 10/19/2012 12:51:00 PM | 1Comments |
Ahoy There :D Mari tonton bersama saya :) Sinopsis Hantu Gangster filem kedua arahan Namewee Hantu Gangster mengisahkan sebuah peka...

tonton filem online: Aji Noh Motor (full movie)

Kiera Rashid | 10/15/2012 12:09:00 AM | 0Comments |
Hai , jom tengok filem nie , online SAHAJA :) Sinopsis: Mengisahkan mengenai seorang abang, PALI yang sanggup melakukan apa sahaja de...

Cara meneran yang betul apabila nak beranak.

Kiera Rashid | 10/12/2012 01:17:00 PM | 1Comments |
Semua orang tahu, bila kita nak bersalin, misi-misi atau doktor-doktor mengamuk-ngamuk marah-marah kita. Jerit-jerit maki maki kita. Hey...

Yana Samsudin Bakal Tinggalkan MIG ???

Kiera Rashid | 10/10/2012 12:54:00 PM | 1Comments |
Berkesempatan menghadiri Anugerah Blockbuster pada sabtu yang lalu membolehkan kami berbual seketika dengan Yana Samsudin yang secara ke...

Ada tak yang tak suka saya ?

Kiera Rashid | 10/09/2012 08:47:00 PM | 1Comments |
Hello , selamat malam semua bloggers . Eh ? Asal dengan kiera lak nie ? buang tebiat ka ? Jawapan kepada soklan : A'ah kud , nak...

Tonton filem online : HalimMunan

Kiera Rashid | 10/08/2012 10:43:00 PM | 1Comments |
Update (28.12.2013) Filem: Halim Munan Genre: Komedi Seram Terbitan: RR Empire Sdn Bhd Penerbit: Roslina Rohani Pengarah: Has...

SEGMEN LIKE GAMBAR DAPAT HADIAH SUDAH TAMAT !!

Kiera Rashid | 10/07/2012 04:07:00 PM | 1Comments |
ASSALAMUALAIKUM SEMUA , TQ KEPADA YANG JOIN :) okeyy , kiera just nak bagitahu yang segmen sudah tamat yaw , Dan doodle akan di agihk...

Gua Merajuk dengan NUFFNANG !

Kiera Rashid | 10/04/2012 10:57:00 PM | 0Comments |
Hello , Helli, Hellu, Hella ! Hahahah ! , lol lha kera nie . ahh . malas nak hapdet pepenjang . just nak bagitahu . Waaa sudah merajuk ba...

wordless wednesday #5 : syurga ditelapak kaki ibu .

Kiera Rashid | 10/03/2012 07:16:00 PM | 1Comments |
 biar gambar yang bercakap . hayati lha :)

Elfira Loy Digelak Rakan Artis Sertai Fear Factor

Kiera Rashid | 10/03/2012 04:11:00 PM | 0Comments |
Tubuh gagah jangan disangka perkasa, Tubuh kecil jangan pula dipandang enteng, itulah yang dapat kami gambarkan mengenai seorang gadis keci...

AWAS! Risiko guna mouse dan keyboard setiap hari

Kiera Rashid | 10/02/2012 08:27:00 PM | 2Comments |
BERHATI-HATILAH! Bagi anda yang selalu bekerja dengan menggunakan KOMPUTER, kesalahan dalam penggunaan MOUSE sehari-hari akan mengakibatkan ...

Pelakon Izara Aishah kena belasah !

Kiera Rashid | 10/02/2012 05:06:00 PM | 0Comments |
“Pengalaman macam ni memang Izara tak akan lupakan. Dah la kena tendang lepas tu kena tumbuk pula dekat muka. Sakit tu memang la sakit sebab...