Bila Dashboard buat hal !!

Kiera Rashid | 1/17/2014 05:16:00 PM | 4Comments |
Selamat Petang semua ^^v

Wohoo, even kepala kiera pening pun boleh lagi buat entri. Muehehe. Sabar jelha.. Actually, kiera makan panadol dah. Sebab dah tak larat nak tanggung kesakitan ini. cehh! Ayat nak mintak simpati. :P . Kiera tahu makan panadol pun bukannya elok sangat kan? Tapi nak buat macam mana? Dah terdesak sangat. Nanti kesian pulak Adam sebab kiera tak layan dia bermain. Now, rasa kurang sedikit pening kepalanya. Huhuhu 

Ehh, panjang beno kiera punya intro kan? Haha. Tak sengaja melalut. Okay, okay. berbalik pada tajuk. Kenapa dengan Dashboard kiera? Dashboard apa? Dashboard kereta? Ehh, apa pulak dashboard kereta. Apa lagi kalau bukan Dashboard blog ni. Dua tiga hari ni dia buat hal lah. Nak tahu  dia buat hal apa? Mehh tengok gambar kat bawah ni :
Korang tengok la haa. Reading List dia kosong . Fedup pulak rasanya -_-
Sebab tu sekarang ni kalau kiera nak terjah blog korang, kiera kena guna cara manual. Cara manual? macam mana? Macam mana lagi, cari url blog korang ler . Haha. Okay lah, Nak restkan kepala ni. Malam karang nak buat misi baling boom atom kat blog korang. Baik kiera rehat sebelum memulakan misi tersebut . Hehe..

4 comments:

Niesa said...

Dashboard niesa pun sll jd mcm tu..geram je kdg2..niesa sll follow balik org yg niesa follow 2,3 org pastu baru la ada blik.. =_="

cik kiera said...

@Niesa
Betul tu, naik geram jee kalau terjadi macam nie. huhuhu

Shida Radzuan said...

dah lama dashboard ni jd gini..nnt lama2 dia ok sndri hehe..so xyah pening2 dgn dashboard yg smmg nya mcm ni..k.shida pn dlu stresss jer haihhh ^_~

cik kiera said...

@Shida Radzuan
Kalau jarang2 takpe juga, nie hari2 terjadi. nak terjah blog orang pun payah . huhuhuh . Okayy sis ^^