Tonton Filem Online : Muka Surat Cinta 2014 (FULL MOVIE)

Kiera Rashid | 2/14/2014 12:42:00 AM | 2Comments |
Sinopsis: Muka Surat Cinta mengisahkan perkahwinan Putra dan Luna yang sudah pun mencecah setahun. Namun hubungan mereka berdua begitu hambar.
Putra sibuk mencari kembali minatnya dalam dunia penulisan, dengan membaca sebuah novel indie. Di dalam novel tersebut, dia terbaca sesuatu ayat yang menarik perhatiannya, yang tetulis pada muka surat 7 novel tersebut.
Ayat tersebut membuatkan Putra ingin tahu siapa yang menulisnya. Bermula dengan pertemuan pertama bersama Zahid, Putra mendapatkan maklumat tentang peminjam novel tersebut. Zahid memberitahu Putra bahawa novel tersebut, pernah dibaca oleh isteri Zahid dan novel tersebut diambil disebuah perpustakaan lama.
Lantas Putra bergegas ke perpustakaan yang dinyatakan dan mencari list peminjam novel tersebut, untuk mengetahui siapa yang meminjam novel itu dan siapa yang menulis ayat-ayat indah di muka surat 7 novel tersebut.
Setelah dia hampir tahu siapa yang menulis nota itu, dia tiba-tiba teringat akan Luna dirumah, walaupun setahun hubungan mereka penuh dengan kehambaran, namun kesetiaan Luna tak pernah terputus buat Putra.
Putra membatalkan niatnya untuk berjumpa dengan perempuan misteri tersebut dan pulang ke rumah. Setibanya Putra dirumah, baru dia tersedar yang tulisan Luna sama seperti tulisan dalam muka surat 7 novel yang dibaca Putra.
Tonton Online Muka Surat Cinta :

2 comments:

amal said...

kalau tgok iklan mcm tak best tp bila baca sinopsis diaa macam best pulak hee

Khalil Hashimie said...

zaman da kerja nie. xde masa na tgk tv. aiyo. tgk wayang pon 3 bulan skali. hahah