Hadiah GA dah sampai... Yeayy ^-^

Kiera Rashid | 2/21/2014 09:33:00 PM | 11Comments |
Selamat Malam,
Mood kiera tengah gembira dan teruja bila menaip entri ini. Tak sangka rezeki berpihak kepada Kiera.. Kiera menang GA lagi, Alhamdulillah.. Ini hadiah kedua yang kiera dapat pada tahun ni.. Hadiah pertama kiera ada tulis di entri ini... Opsss... Panjang pulak intro, hehehe.. 
Kiera menang Hadiah GIVEAWAY MY 1ST ANNIVERSARY BLOG sponsornya ialah penganjur GA itu sendiri, Sis Linda. Dan kalau korang nak tahu, sis Linda ada buat kejutan yang sangat berharga kepada Kiera.. Korang nak tahu apa kejutannya? Bacalah entri ini sampai habis :) (Maaf jika entri ini banyak gambo :3)

Hadiahhhhhnyaaaa Ialah..........
Yeayyy! Pashmina dan Blouse.. Seronoknya ^^
Kalau korang nak tahu, sebenarnya Kiera cuma menang PASHMINA jer.. Tak caya Tengok gambar Kat bawah ni... Mesti korang pelik kan? Kiera pun mula-mula bukak hadiahnye pun rasa pelik. eh, betulkah ini hadiah kiera?
Patutlah lain macam jer gelembong plastik poslaju tu rupanya ada 2 hadiah. Malam tu, kiera IM sis Linda. Kiera bagitahu yang hadiah dah sampai dan bagitahu pasal hadiah blouse tu. Dan memang betullah sis Linda bagi dua hadiah... Rasa terharu + Gembira + Terasa dihargai dan macam-macam lagi lahh. Huhuhu... 
Sis Linda macam tetahu je kiera suka warna purple.. Wee wee :'D . Cantik kain pashmina tu sebab dia tak licin. lembut macam cotton rasanya. Apa-apa pun Kiera bersyukur kepada Allah atas rezeki ni dan  berterima kasih sangat-sangat kepada Sis Linda atas hadiah suprise yang Kiera terima nihh.... Syukur segalanya ='D 
p/s : Kiera nak ajak korang semua Follow blog Sis Linda ini yehh. :)

11 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik kiera...wahh..bestnya dapat hadiah pashmina dan baju...semoga bertambah lagi rezeki kiera yer..

cik kiera said...

@Mardiah DianaWaalaikumusalam... Insha ALLAH aamiin ~ Terima kasih sis :)

Anis Zahidi said...

tahniah kak :D cantiknya pashmina ..

Syuhada Salleh said...

besnye..rezeki tu..thniah kiera!

Nini Hanini said...

untungnye..rezeki..hehe

Farah said...

Wah, cantik. Tahniah! :)

Nurulee said...

ecehhhh cik kiera. seronoknya. congrats =D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah kiera.. cantik pashima tu... :D

fiqah hamed said...

Assalamualaikum sis..wah..tahniah2..pashmina Tuh lawa..^^

Puan Gojes said...

Assalam kiera.

wa bestnya ;)
tahniah dan syukur alhamdulillah ya kiera.

Zara Nurhaidah said...

cantek pashmina tuuu.. tahniah dear ^^