20sen itu sangat berharga...

Kiera Rashid | 2/23/2014 01:20:00 PM | 5Comments |
Selamat Tengahari...
Busy betul hari ini dan semalam. Bila dah busy susah idea nak timbul untuk update entri.... So, entri ini macam entri cincai-cincai lah ye, huhuhu. Lagipun Kiera dapat tempahan edit blog. So, bertambah busynya. Nampaknya 2-3 hari ni blog akan sedikit terabai. T_T.
Entri ni sebenarnya nak mintak tolong atau lebih tepat mintak simpati... Hehehe. Kalau sudi klik lah churp-churp dan 8share kiera tu. Kiera letak kat bawah entri . Sudi-sudikan lah yer klik. InshaALLAH.. kalau rezeki ada dan dapat duit tu kiera ingat nak buat GA pulak.. Teringin pulak nak buat GA guna duit churp/8share. ^________^ . ngeeeee ~

Okey lah tu kut entri kali ini. Nak start edit blog orang pulak. Kepada my pengunjung yang amat ku hargai.. Teruskan lah yer singgah sini. Insha ALLAH akan ku balas balik kunjungan2 anda dengan membawa kuntuman bunga yang mekar... Cehh! :P Hihi. Jumpa lagi di lain entri ya.. Assalamualaikum ~

5 comments:

Akeyla Azmi said...

kann sangat sangat berhargaa hee qila click click :D <3

Wafi Remli said...

Takde 20sen tak cukup RM1000

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

20 sen begitu beharga.. akak menabung 3kali 20sen tu untuk kiera.. :D

❤Kamsiah❤ said...

singgah,follow & klik nuff utk tuan rumah...salam kenal ya..:)

Zara Nurhaidah said...

klik2 tabung ! ^^