MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Kiera Rashid | 2/14/2014 12:13:00 AM | 3Comments |
Selamat Malam, 
Haa... kan dah agak, kiera mai lagi buat entri GA. Muahaha... Actually, kiera nihh tengah ada mood rajin. Lagipun si Adam tak tidur lagi.. Entri penutup untuk hari ini ..... Opsss! Dah agak panjang intro ehh.. So mari kita enjoy. Ehh, silap mari kita Join GA sis tengkubutang yang suka akan kucen ini... ^___^
Klik banner untuk join :)
Okey, Kiera nak wishh happy birthday untuk sis nih.. Sebelum tu mintak maaf tak dapat buat yang spesial2 sebab software Photoshop dah habis licin disedut orang yang betulkan lappy kiera nihh dulu... :'( , Harap sis terima wishh ini. Ikhlas dari lubuk hati kiera dan Adam ^^
Kiera tahu sis suka kucen.. So, rasanya ni sesuai untuk sis .. Huhuhu ='D

Video khas untuk sis... 

and last one ^_____________^

3 comments:

Macikz Konah said...

hi awak good luck, jemput join blog kita dari segmen yang sama
:http://macikzkonah.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday-tengku.html

ummiaisys said...

Assalamualaikum..dtg dr GA yg same..jemput terjah blog saya juga..dh follow yours..kalau belum follow sudi2 kan lah follow blog saya blk yea..tqvm!gud luck dear!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)