Kiera hargai bloggers ini...

Kiera Rashid | 2/06/2014 05:27:00 PM | 26Comments |
Selamat Petang ^_^v
Busy dengan kerja translate ni membuatkan daku terlupa seketika dengan blog nihh, Opsss! Maaf blogku... Kiera tak sengaja... Actually, 2-3 menjak ni kiera sudah kekurangan idea untuk menulis entri, teaser pasal NJOI tu pun belum dibuat.. Sebab idea tetibe hilang nak cerita pasal tu, tunggu lah ye bila idea dah mari :3
Okey, back to tajuk asal... Siapakah yang kiera hargai? Blogger manakah yang istimewa tu? Semestilah bloggers2 yang sudi dan rajin memberi komen di entri di blog Kiera. Terharu wehhh... tak sangko blog muruk nihh ada juga yang nak komen T_T .... TERIMA KASIH TAK TERHINGGA Kiera ucapkan, tak terbalas kebaikkan korang ni.. Semoga Allah SWT saja membalas jasa baik mereka ini =') ... 
pengomen dari 1/1/14 - sekarang
Mereka-mereka yang baik hati | 10 Top Pengomen ^_^
p/s: Terima Kasih lagi skali yang semua ^^ .. Kepada yang ada singgah di blog kiera nihh jemputlah singgah ke blog mereka ... Klik nama-nama mereka tu okey :) ....  

26 comments:

Izzah Norlizah said...

no.3 :)

Hana Jalil said...

Wahhh tahniah tahniah :D

Aku Penghibur said...

waahhh alhamdulilah ramainya ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

mama amir said...

wah...rajinnya mereka...^_^

Abak Lorong Cinta said...

Wah..Alhamdulillah..sama2..keep fighting!!

Akeyla Azmi said...

Hihihik qila nak click niii :D Hhehehe <3
no lah, thanks to u too kak kiera!!! <3333

sYiRa LoKMaN said...

tahniahhhh ! :)

cik kiera said...

@Izzah Norlizah Thanks sis :)

cik kiera said...

@Hana JalilTerima Kasih Hana :*

cik kiera said...

@Aku PenghiburIn sha ALLAH :)

cik kiera said...

@mama amir Mereka memang Ohsem kan mama ? :)

cik kiera said...

@Abak Lorong Cinta Thanks Abak ^_^ .. Chaiyok2 :D

cik kiera said...

@Akeyla Azmi Welcome and thanks to you too :) .. Muachh :P

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah...ramai yang menyokong kiera...

Mama Darwiish said...

Wah tahniah...meriah ye..memang terharu kan ada kengkawan blogger yg sudi baca n komen entri kita.good luck dear :)

http://mamadarwiish.blogspot.com/

Nadya Dyana said...

tahniah :D

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum..wahh..hebat2 dorang ni kan...tahniah semuanya..

Khalil Hashimie said...

Wah. ade hadiah ke 2. tahniah2.

cik kiera said...

@BUNDA a.k.a KN thanks bunda ... Alhamdulillah :)

cik kiera said...

@Mama Darwiish terima kasih Mama . betul2 . terharu sangat ... ^^

cik kiera said...

@Nadya Dyana Terima kasih NAD :)

cik kiera said...

@Mardiah Diana Mekasih sis. mereka memang terhebat :D

cik kiera said...

@Khalil Hashimie Huhu, insha ALLAH ada ezeki lepas ni adalah hadiah ye kan :)

Norhasniza Khalid said...

ni pun mama dah kurang blogwalking, busy sikit lah kiera..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. semoga kiera terus success.. :D

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
Takpe sis.... Kiera faham .. Kiera pun selalu bz dan tak sempat bw org... Anw, thanks yee sis... :')