Ranking Alexa Terkini ^^

Kiera Rashid | 2/10/2014 07:49:00 PM | 7Comments |
Salam Maghrib semua ^^
Selamat Menunaikan Solat Fardhu Maghrib kepada semua Umat Islam ... Alhamdulillah, Selesai juga urusan hari ni... Kiera tak tahu nak update apa hari ni, cari punya cari idea nya. Terpandang Ranking Alexa kiera, kiera tertanya ..  dah naik ke atau menurun? .. . Kiera pun klik rank dan ini yang kiera Dapat :
Alhamdulillah menurun akhirnya nombor itu. Teruja sangat ... Nihh semua berkat blogger2 semua yang banyak bagi support dan selalu mengunjungi blog kiera.. Thanks very much pada korang semua.. Tanpa korang rasanya Ranking kiera tak akan turun macam nihh :') ...  Sebelum nih kiera ada buat entri pasal ini juga.. Baca sini ... 
p/s : Terima Kasihh semua... Mood happy sangat-sangat ='D

7 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini...wahh...tahniah Diana ucapkan..

Akeyla Azmi said...

Heee bestnyaaa :D
qilah dah lama tak check eheheh <333

Nurfaezah Abdullah said...

tahniah ^^ keep up the good work ^^

Nur Madihah said...

tahniah :)

sYiRa LoKMaN said...

good luck ^_^

Nurulee said...

wahhh. ee tak pernah check pun. ehehe.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah.. pembakar semangat untuk kiera terus berblog.. semoga terus success..