CPUV KE 15 | First CPUV in this year ='D

Kiera Rashid | 2/15/2014 02:35:00 PM | 17Comments |
Selamat Tengahari...
Sebelum tu nak gelak dulu... HAHAHAHAHAH! Terasa kelako pulak bila baca tajuk entri ni.. Alhamdulillah, Finally, melekat juga satu CPUV untuk blog kiera nih.. Tak sangka lahh. Engatkan nuff tak mahu bagi lagi CPUV.. Nih first time tahu nuff bagi cpuv dalam tahun nih... Bulan satu haritu mana dapat langsung :'( Baru nak curang dengan kau nuff, so tak jadi lahh curang dengan hang. Muahaha :P

Kali ini kiera dapat CPUV MCD.. Patutlah adik qilah nih cakap pasal mcd kat cbox.. Rupanya ada terselit iklan mcd kat blog kiera.. Huhuhu... Baca entri cpuv2 lama kiera sini
Korang ada perasan sesuatu tak kat dalam list CPUV kiera? Ada? tak nampak? Cer cek betoi2......... Haaa, pandai pun.. Cpuv kat baris kedua tuhh agaknya cpuv sesat kut.. Start date ye 03032014, tapi dah credited pun.. Acener tu? Haha.. Dahh send ticket tanya pasal tu kat nuff.. Just tengah tunggu apo jawapan ehh...
p/s: Mesti ramai yang dapa CPUV MCD nih kan? Apa-apa pun tahniah buat korang jugaa ^______^

17 comments:

amal said...

waaaa tahniaaaaah akak! :)

Khalil Hashimie said...

haha. untung la. na jugak

huny madu said...

Nampaknya nuff dah start bagi be, lama be xde melekat kan. Seb baik akak x merajuk ngan nuff hehehe

Nurfaezah Abdullah said...

sy ada baca kat blog lain tentang cpuv sesat tu hehe

Aniq Bukhary said...

Nuffnang dah x sayang saya.. lama dia x bg... curang kang baru nuffnang tau.. :)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats!Bestnya dapat CPUV baru :)

mOoN said...

Wahhhh...alhamdulillah..tahniah...:)

Shida Radzuan said...

dapat BE juga kiera sis..xdo pn hehee..

cik kiera said...

@amal
Huhu. thanks Amal ^^

cik kiera said...

@Khalil Hashimie Rajen2 lahh say hai kat nuff ye ... tak mampu nak bagi... heee

cik kiera said...

@huny maduTulah, nasib baik belum curang lagi. Muahahaha :P

cik kiera said...

@Nurfaezah Abdullah CPUV memang banyak sesat kat blog sis...hehehe , yeke? ramai lah nih ye yang dapat cpuv sesat ni.. engatkan kiera sorang jee

cik kiera said...

@Aniq Bukhary Hahha,, jangan curang dulu.. bagi masa dalam sebulan lebih gettew kalau tak bagi lagi , baru aniq curang ye.. Haha (tips) :P

cik kiera said...

@Azhafizah Md Nor Terima Kasih.. ALhamdulillah ^^

cik kiera said...

@mOoN Terima Kasih sis moon .. Alhamdulillah ^^

cik kiera said...

@Shida Radzuan Insha ALLAH dapat ler tuu sis nanti ... Aamiin ~ :D

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum Cik Kiera...tahniah yer dapat CUPV..