COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

Kiera Rashid | 2/19/2014 10:32:00 PM | 21Comments |
Selamat malam...
Wahh, memang harini kiera bersemangat betoi membuat entri dan berblogwalking.. Huhuhu. Tadi masa tengah berblogwalking kiera ternampak segmen yang mencuri perhatian kiera. Segmen apa? Semestinya Segmen makanan...Ops, lebih tepat segmen COKLAT... Wahh, macam best ja, macam sedap je... Jom terjah entri ini dan terus join yaw! ^_________^
Klik banner untuk Join!
Hadiahnye mestilah coklat kan :P
Coklat Daim 1 paket 300gm (65 pcs..)
Pepero 1 kotak
Coklat Daim 20 biji
Fakta: First time dengar coklat nama Daim nihh... Aduhh ketinggalan juga kiera nih.. Apa-apa pun kiera adalah peminat coklat. Weee wee ~ :D

21 comments:

Anis Zahidi said...

Goodluck :D anis singgah blogwalking dari segmen yg sama <3
http://sukasukianiss.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html

tifa anvar said...

all the besst. smoga dptt coklat tu.

Hana Jalil said...

Good luck kak.. coklat daim tu sangat sedap :D hehe..masa first time hana nak makan ragu2 sedap ke tak. bila masuk je dlm mulut terus cari lagi.. hehe :D

Wafi Remli said...

Semoga berjaya. Nanti kongsilah ye...hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. sedapnya coklat daim.. semoga berjaya kiera.. :D

shahdiana said...

good luck dear...

Mama Darwiish said...

Best of luck :)

Niesa said...

gudluck dear!coklat daim!sedappp..nak jugak...

Abak Lorong Cinta said...

Wah..smoga bjaya!! sdapnya

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/cokolat-cokoli-segmen-by-tengkubutang.html

cik kiera said...

@Anis Zahidi Goodluck to you juga Anis ... Akak dah singgah sana :D

cik kiera said...

@tifa anvar Terima Kasih Sis Tifa... Aamiin ya rob ~ Teringin nak mamam itu coklat :D

cik kiera said...

@Hana Jalil Yeke? Harus menang nihh.. Nak juga rasa. Kat tempat sis tak jumpa pulak coklat Daim nih... huhuk sadis :3

cik kiera said...

@Wafi Remli Hehehe... insha ALLAH , terima kasih :D

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Akak pernah rasa? ishh. tak boleh jadi ni. ramai kata sedap.. nak jugaaa :'D

cik kiera said...

@shahdianaThanks Shah :)

cik kiera said...

@Mama Darwiish Tengkiuu mama ;D

cik kiera said...

@Niesa Dah ramai kata sedap... Memang terliur lah kalau tak menang nih. Hehhehehe :P

cik kiera said...

@Abak Lorong Cinta Terima Kasih Abak... Sedap2 :D

cik kiera said...

@Mardiah Diana Wasalam sis, Sis pon join .. Goodluck to you sis... Huhuu :D

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Segmen Coklat TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)