Tertekan! Sedihnyaaa :'(

Kiera Rashid | 2/02/2014 12:40:00 AM | 10Comments |
Help Help Help ! semua komen-komen yang dah di publish teremove lahh. Kiera ingat ni Awaiting moderation.. rupanya dah publish...

Mintak maaf ye, takde niat nak buang... kiera terlalu excited sampai tak perasan benda ni :'(

Mood: nak nangis :"(

10 comments:

Saya Nana said...

Emmmm..... Jangan bersedih! Its okay! Depe mesti faham pnyer! Stay strong! Huhu

Nur Shafiq said...

nama saya paling atas :l tak tahu nak excited atau sedih..cuma next time boleh lebih berhati-hati :')sabar na

fiqah hamed said...

Tak tahu nak tolong..x pernah guna awaiting moderation nie..in shaa Allah krang yg komen tuh mesti faham..^^

Izzah Norlizah said...

len kli aty2 kiera...sy pn klu nak terbitkan komen tgk2 dlu tkt slh tekan...

Akeyla Azmi said...

allah :((
dulu qila pun bila nak apprve tertekan delete. Habis semua. T_T
Dekat part situ kena elok elok kak kiera :(((

cik kiera said...

@Saya Nana terima Kasih nana.. Sedikit lega. sebab ada yang paham.. Yang sedihnya ... Ada 50 comment yang kiera terpadam. Oh sedihh

cik kiera said...

@Nur Shafiq Maaf shafiq... Tak sengaja. Jangan marah ye :'(

cik kiera said...

@fiqah hamed Ehee, Terima Kasih sayang, my bad :(

cik kiera said...

@Izzah Norlizah Tu lahh , tersangat excited sampai tak perasann .. Ohhh , sodih betol :"(

cik kiera said...

@Akeyla Azmi Tulah,, qila.. dah fobia sekarang.. lepas ni sis hati-hati :')