Punca selalu TYPO! Hahaha

Kiera Rashid | 2/20/2014 10:16:00 PM | 25Comments |
Selamat Malam... Entri penutup untuk hari ini =)
Tapppp tappp tappp ! Wohooo, Kini baru ku tahu kenapa ramai sering tertypo nihh.. Kehkehkeh :P . Bila tengah marah, gaya kite menaip/menulis akan berubah.. Sebelum nih normal bertukar menjadi lajuuuu... Dan bila kite dah taip/menulis laju. Kompem2 lahh ada TYPO.. tipu jer kalau korang tak typo kalau taip lelaju.. Ehh, ada ke yang boleh taip lelaju tanpa ada typo sedikit pun? Adaa. Perghh! 'TABIK SPRING' Kiera kat orang tuhhh... Huhuhuhuhuhu
p/s : Selain kat gambar atas ni ada lagi tak sebab kenapa kite sering tertypo? Huhuhuk .. Cer bagi pandangan murni korang. ~

25 comments:

shahida rahim said...

betul tuuu..kekadang type normal pon boleh typo jgk acaner tuuu..huhu

nurul hidayah said...

hahaha , lawak la gambar tu . Sis kdg-2 tgh kusyuk menaip ni , tetiba ada org cakap kat tepi kan , n sis pulak tetiba tertaip ayat yg org tu cakap. Paham x ayat sis , berbelit ahhhhh .. heee :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak selalu typo masa otak tak fokus.. kadang tu boleh tersalah taip nama orang tu..

Hana Jalil said...

selain gmbr atas tu ada.. taip smbil tgk tv/movie.. HAHA.. Hana selalu gitu.. dah send baru perasan tertypo.

cik kiera said...

@shahida rahim Itu mesti fikiran tengah kelaut kan? Hehehe

cik kiera said...

@nurul hidayah Faham Faham... Hehehe. Itu lumrah sis, kiera pun selalu macam tuh,, kihkihkih :P

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Betul tu sis, Kalau hati dan otak duk kalut memang semua jadi tak tentu arah :)

amal said...

akak , amal kalau type pakai touch memangg konpemmm akan typo heeeeee

Wafi Remli said...

Check berkali-kali sebelum nak post...haha

Izzah Norlizah said...

2la..kdg2 sy pn typo jg.e2 la gnany sblm publish entry,kna preview dlu..semak ejaan tp kdg2 tlpas pndg jg

shameel Iskandar said...

Salam kunjungan Kiera.
Typo tu lumrah dlm setiap penulisan..cuma kadang2 kita tak sedar.. Ni pengalaman saya..

Puteri said...

punca lain adalah sebab jari besar sangat. eh? haha

Farah said...

Typo sebab jari gemuk sangat >.<

Selalu terlanggar huruf lain.

eyqa yushaiza said...

selain tu, kalau kita happy terlebihpun terselalu typo jugak. hihihi.. :D

Cik Yaya said...

baru yaya tahu..tapi kes yaya ni pulak tak pyh marah..memang jenis taip lelaju...tu yang selalu typo..hahahaha..lepas je taip kne cek bebetul kekadang mata ni pun boleh silap pandg..hehe

Niesa said...

niesa sll akan typo kalau menaip laju sgt xkira la dlm keadaan apa sekali pun..hahaha..mcm dh terbiasa lak typo2 ni..hiks..

Nurulee said...

hahaha. ee selalu jadi bila tak sabar. tak sabar nak reply text. tak sabar nak update blog. hahaha. tak sabar punya pasal =D

Cikna said...

Amik periksa trengkas,hehee.......;-)

Azhafizah Md Nor said...

terlampau excited menaip..huhu

cik kiera said...

@amal Oh, biasalah tu dek. Keypad dea kecik ... memang akan selalu typo. macam akak lah kalau nak taip mesej . heheh :P

cik kiera said...

@Wafi RemliKekadang dah cek berkali2 pun boleh tak perasan ada typo. acene tu? haha

cik kiera said...

@Izzah NorlizahBetul tu, kekadang dah preview pon boleh tak perasan ade typ . macam kiera lahh :)

cik kiera said...

@shameel Iskandar terima kasih Shameel..
yaa, typo tu lumrah .. hehe

cik kiera said...

@Puteri Haa, betul lah tu. Jari beso sangat macam kiera. Hehe :3

Anis Zahidi said...

ni haa Queen Typo dtg komen :p haha kdg2 taip tu tak tengok keyboard sgt tu yg punca ke 'typo'an tu .. hihhi