Comellah TAXI.... Siapa Taxi?

Kiera Rashid | 2/14/2014 07:33:00 PM | 17Comments |
Selamat Petang ^^
Huhu, tajuk macam gempak... Siapakah TAXI? Bukan taxi tu kerete ke? Hoho.. Bagi sesiapa yang mengikuti sinetron slot mutiara hati kat tv9 mesti tahu cerita nihh... Kalau korang nak tahu, sebelum ni kiera tak suka pun tengok cerita sinetron kat tv9 ni, Tapi tak tahulah kenapa cerita ni boleh menarik minat kiera untuk mengikuti setiap episode cerita ni... Magic bukan? Huhuhu... Mybe sebab si cilik TAXI tu telah mencuri perhatian kiera.. Pandai betul budak kecik nih berlakon, dah ler comel... eeeii, geram je tengok muka TAXI... Nilah taxi yang Kiera katakan...
Nama sebenar TAXI ialah OLIVIA CAROLINE. Sedap namanya. Sesuai dengan tuannya. Apa-apa pun kiera tak jumpa lagi biodata penuh tentang Olivia ini..
Korang pun patut tengok cerita ni kut. Cerita ni banyak pengajarannya even kiera bonci sikit bila menonton cerita ni disebabkan ..... tttttt.... .. hehehe... Apa-apa pun kiera akan terus menonton cerita ni sampai ke episode akhir. Kiera terbaca kat blog sis Sally time tengah google pasal cerita nih. Rupanya cerita nih ada season 2... Tak tahu lah kalau TV9 siarkan atau tak season 2 Taxi.. Harap-harap disiarkan. Harus tengok sampai habis ni.. Huhuhuhu... ^_______^
Poster season 1
Baca SINOPSIS Taxi episode 1-74 -DI SINI (blog indonesia)

17 comments:

Nadia Farhana Ismail said...

yaya pun layan cerita ni sebab budak tu comel sangat :D

Nur Shafiq said...

Olivia rupanya sekecil comel,sangkakan baby boy selama nih :l

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum...comelnyer dia kan...kadang nnton jgk cerita Taxi ni...kadang terlepas jgk...hehe..

cik kiera said...

@Nadia Farhana Ismail kan? Hishh, macam nak cubit2 je pipi dia.. huhuhuhu

Akeyla Azmi said...

Lah memang betul betul best gila eh? Alaaa nak tengok gak T_T
heheheh

cik kiera said...

@Nur Shafiq dia gegirl lahh shafiq.. heheheh

cik kiera said...

@Mardiah Diana waalaikumusalam sis :)Dia memang comel dan pandai berlakon.. Huhukk ..

amal said...

amal punn salu tgok cita ni, comel sangat taxi. hee

dia mmg pandai belakon kak.

dulu tgok dia kt cita indon jugak , dlm cita superboy :)

rabiatul adawiyah said...

xdapat nak nengok tv..hehehe..:)

comel nya budak nya...

Khalil Hashimie said...

aiyo. xtengok plak cerita nie. haha.

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah tengok lak cerita ni.

Shida Radzuan said...

eh xnah tau plak citer nih..

MG schmidt said...

agak dah
layan jgk cite ni kdg2 tp adoi
padan la cite indon
pusing2 cita dia
tu yg smpai beratus episod tu ..huhu

Izzah Norlizah said...

Untungla da astro..blh tgk tp mmg cumil la olivia 2..msh baby da pndi acting :)

cik kiera said...

@Izzah Norlizah Bukan kat astro lha dear. kat tv9 lah :)

Anonymous said...

Tajuk lagu apa ye dalam crita taxi

cik kiera said...

@Anonymous Tajuk yer 'Siang Malam' by Qiu 9 :)