Secebis notis untuk PESERTA BERTUAH Kiera...

Kiera Rashid | 2/03/2014 03:45:00 PM | 13Comments |
Selamat petang ^_^
Kiera nak beritahu sedikit notis kepada Semua peserta bertuah segmen kiera yang lepas.. Segmen yang mana? Segmen Bloglist tulahh ... 

Kepada yang menang tu, harap boleh besabar... Kiera baru siapkan 40% keychain name tuh dan hadiah misteri masih belum dijumpai... Sebab apa? sebab kiera tak da masa nak pergi keluar ke Mall And ect... Almaklumlah, tak reti pandu kereta lagi. Muehehe :3 ... Jeles sat dengan akak2 yang pandai pandu kereta. Haihhh... So, tunggu lahh sesiapa kat rumah ni yang sudi bawa Kiera pergi keluar. Mihmihmihhh :P

Kiera nak tunjukkan keychain yang 40% baru disiapkan, hihihi....
Tak cantik pun, tapi memang ikhlas nak bagi :')
Lagi satu, Kiera ada menjadi sponsor GA orang antaranya @Stifazara dan @Mieya Atiera . So, dari kiera buat kerja dua kali. Baik Kiera tunggu result pemenang dari GA deorang dan nanti senang direct hantar je hadiah segmen kiera dengan hadiah yang kiera sponsor tu serentak kat pj pos rite? Kiera pemalas? Ohh, kiera nihh memang jenis malas berjalan,, Hehehe :P
p/s : Harap korang memahami, Terima kasih membaca :)

13 comments:

Izzah Norlizah said...

comel kiera..skrng-krngnya kiera da bkt wt keychain ne ;)

Hana Jalil said...

Wahhh lawa.. nak jgk :D hahaa

Aku Penghibur said...

wahhh cantiknya ^_^ buat sendiri?? cantik

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

tifa anvar said...

cantiknya keychain ni

fiqah hamed said...

Lawanya..masih simpan satu keychain yg sis bagi dkt fiqah..^^
Saya pun kalau sponsor barangan pos..tunggu dapat detail dari pemenang baru hntr sekali gus..hehe..mlas nk pergi dua tiga kali..^^

cik kiera said...

@Hana Jalil Nanti kiera buat segmen/GA lagi, join lah lagi, insha ALLAH.. Ada rezeki dapatlah ya ^^

cik kiera said...

@Izzah NorlizahTerima Kasih memahami dear :)

cik kiera said...

@Aku Penghibur Okey Acik. Saya vote awak ^_^

cik kiera said...

@tifa anvar Terima Kasih Tifa :)

cik kiera said...

@fiqah hamed Lawa? Thanks dear, fiqah simpan lagi? Ohh. Terharu nya ^_^ .. Sayang Fiqahh, Betul2. Malas bebeno nak buat kerja 2-3 kali . hoho :P

mOoN said...

Cantik..dah nmpk akak punya tuuuu..hehehe... Take ur time dear..

iena wan said...

Cantikk nyee.
Xsabar nak dapatt. Hehe.
Takpe kiera, take your time..
Sngt memahami. ^_^

iena wan said...

Cantikk nyee.
Xsabar nak dapatt. Hehe.
Takpe kiera, take your time..
Sngt memahami. ^_^