Review: Kiniku yakin dengan SLIMFAST DIET!

Kiera Rashid | 3/31/2014 09:57:00 PM | 13Comments |
Alhamdulillah, selesai sudah cabaran 10HARI minum SLIMFAST .Terima kasih kepada kak Mia Liana dan Mybeauty Herbs kerana memberi peluang kepada Kiera untuk merealisasikan impian kiera untuk kurus dengan jaya dan cepat. Syukur tak terhingga. Mesti ramai tak percaya bukan kerana hanya 10 hari penggunaan sahaja boleh mengurangkan berat badan. Kalau tak percaya mari sama-sama baca testimoni dan review kiera tentang SLIMFAST DIET ini ^_^ . Maaf lambat buat review ye :'3
gambar diambil selepas diterima pada 17/3/14
Whooooaaa! SLIMFAST DIET betul-betul produk kurus yang berkesan! Terima kasih kepada Sis Mia dan MBH kerana memberi peluang kepada Kiera untuk mencuba produk ini. Sekian lama kiera cuba survey produk yang lain. Akhirnya ketemu juga produk yang sangat berkesan hanya dalam 10 HARI! 10 HARI beb! Bukan 10 Bulan atau tahun okey =D
Tengok rupa bentuk kotaknya macam sesuai untuk gugurls saja, tapi anda silap. Bukan gugurls sahaja boleh minum boboy pong buleh minum tau! Rasa air RASBERRY nye sangat sedap, kalau boleh rasa nak minum 2-3 kali. Hihihi..... First day minum pada pagi 18/3 (sehari selepas terima) . masa mula-mula minum tu, memang kena cerry berry juga lah. 3-5 kali masuk bank. Mungkin ini satu proses untuk pembuangan toksik dalam badan Kiera. Tapi, masalah ke bank takde lah sampai beberapa hari. Selepas 4 kali minum dah takde rasa nak ke bank jer. Dan syukur juga perut tak meragam masa kerja. Hihihi......
Cara Kiera minum SLIMFAST DIET ini : Minum setiap pagi, gunakan shake. Kuantiti air, 250ml. Shake dan terus minum! Sebenarnya tiada pantang pun minum SLIMFAST ni, cuma kena sedikit berdisiplin. Bagi kiera senaman itu penting. Kiera ni selalu juga skip bersenam ni. Malas bebenau! Tapi, disebabkan kiera selalu syif pagi. Berjalan,mop lantai, sapu sampah dan susun barang dalam kedai tu pun satu senaman. Tak perlulah kiera jogging kan? kan? Dan Kiera makan dalam kuantiti yang sedikit tetapi kerap. Dan ini ada sedikit informasi penggunaan yang betul dan kesan yang di alami.

Dan inilah keputusan berat badan Kiera selepas minum SLIMFAST DIET !
Sebelum: 75KG!
Selepas: 70.5KG!
perbezaan: 4.5KG!
Ya ALLAH, syukur sangat sebab banyak tu perubahan yang berlaku pada Kiera. Yang nampak ketara sangat ialah lemak di dagu kurang dan perut buncit semakin kempis. Serius, Teruja sangat!!!!! Walaupun metabolisma kiera ni rendah. Turun 4.5kg pun sudah memadai. Itu satu perbezaan yang sangat drastik bagi Kiera.
Btw, honestly, bukan setakat perut yang kempis, tapi parut regangan diperut pun semakin kurang! (maaf, tak dapat nak bagi gambar). Ukuran lilitan pinggang Kiera sekarang 34. Dulu 36. Seeeee, kempis lah tu kan??? =P . Memang terasa langsing sangat. Bila tengok cermin mesti buat gaya sambil bercekak pinggang. Nak tengok bertapa langsingnya perut ku sekarang. Huhuhuhu.... Pakai seluar lama pun da longgar. Harusss beli seluar baru ni. Dulu pakai tudung kena sorok sikit lemak kat dagu tu, sekarang dah tak payah sebab lemak dagu dah kurang dan bentuk muka pun nampak omey jer. Hihihihi.
Haaaa! Kepada yang mencari cara kurus dengan cepat, apa tunggu lagi? Mai lah rembat SLIMFAST DIET ni. Rugi oooo tak cuba, SLIMFAST DIET memang sesuai untuk langsing dan kempiskan perut buncit. Bukan itu sahaja. Parut regangan di perut pun dah semakin hilang! ^_^ 10 HARI berdisiplin minum SLIMFAST DIET dah buleh kurangkan berat badan. Sila yakin dan alami kebersanannya (Y)
Contact MBH at :
- My Beauty Herbs (002119891-M)
67- 1, Jalan Mahkota Residence, Bandar Mahkota Cheras,
43200 Cheras Selangor.
- Hotline No : +6011 28090446
- FB Page : https://www.facebook.com/mbherbs

p/s: Tiada gambar yang banyak kiera dapat letakkan di review ini kerana tiada masa untuk snap gambar. Maaf lagi sekali :(
_________________________________________________________________
Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

13 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...semoga berjaya yer..

Akeyla Azmi said...

wahhhh kak kieraaa lagi kurus gila ni huhuhuhu harap kita mara lah ke peringkat seterusnya hihi inshaallah <3

Mia Liana said...

salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

Haneeza Mohamad said...

tahniah sebab berjaya kurangkan 4.5 kg :D

jemput singgah :D

http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

PakcikLie PCL said...

assalamualaikum kiera, salam singgah 1st time kat sini jangan terkejut eh bila tetiba nampak pcl muncul komen sini..; ni semua sebab projek SFD blogger Mia dan pcl sendiri nak tengok hasil review kawan2 yg berjaya habiskan cabaran 10 hari. awesome tuu..4.5kg terbaiklah !

Tahniah dan Semoga berjaya ke pusingan seterusnya.

http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

Delimasari said...

gd luck Kieraa
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

shahida rahim said...

tahniah dan gud luck!dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

Budu Bilis said...

Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

Ieyzartd Syahieyr said...

SALAM,
TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
datang dari SEGMEN yang sama...

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

sha dhira said...

wah..wah..wah.. tahniah.
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

MyCherita said...


Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

Emi Amira said...

Salam.
wahh bnyk nya turun 4.5 kg
good luck yee
dr segmen yg sama
http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

yana aina said...

Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


nazlyizan.blogspot.com