Mari Bantu Kiera dalam Cabaran Terakhir SLIMFAST DIET ^^

Kiera Rashid | 4/05/2014 01:17:00 AM | 2Comments |
Assalamualaikum, Holllaaaaa! 
Pergh! Berabuk siot blog nih. Hihihi. Nak buat camna empunya blog ni kerja kat kedai yang bukak 24Jam. Jadi begitulah gomannyo... Sodihh biler tengok blog ni . GA kiera pon macam terabai. Tapi takpelah, Selagi masih sihat, selagi tu kiera mampu untuk lakukan semuanya. Chaiyokkk2x!! ^^
Okey, taknak mengarut panjang-panjang malam2 gini, Kiera cume nak mintak bantuan kalian semua yang baik hati untuk LIKE GAMBAR KIERA DALAM CABARAN TERAKHIR SLIMFAST . Bantulah kiera yer, tak dapat nak mempromote habis habisan sebab kiera kerja. Ada nak tolong kiera promote tak? Hihihi (kidding) . Nak LIKE boleh direct like kat bawah ni jer ye :)


P/S: Jasa baik korang amat Kiera hargai :')

2 comments:

~Cousin Forever~ said...

dah like..Good luck! ^^

Akeyla Azmi said...

dah kak kieraaa hihhi <3