Widget Follow Blog pulak problem -,-'

Kiera Rashid | 3/13/2014 09:32:00 PM | 17Comments |
Wuarghhhhhhhh!!!
Kenapa dengan blog nih, macam2 masalahnya. Geram lak haihhhh.. Stressss pulak Kiera dengan blog ni. Haritu ada tulis pasal masalah BLOGLIST hilang dan masih sekarang tak elok-elok lagik. Dan sekarang Widget follow blog pulak problem. Dah kenapa semua nih? 
Tadi kiera join GA syira lokman, after buat entri dan submit kat ruang komen.. Kiera pun mulalah  lakukan syarat follow sponsor syira. Ops, kiera ni memang jenis buat entri dulu baru ikut syarat follow sponsor tu bagai... Heeee. Tapi, bila tekan button follow tu, ada masalah pulak timbul. Adehhhhh! Masalah lagikkkkk!!
We're sorry... We were unable to handle your request. Please try again or return a bit later. Banyak kali buat, tapi benda alah tu keluar juga. Fedup pulak rasanya. .................
Cuma ada satu jer cara lain untuk follow mereka, iaitu guna button yang macam ala-ala tumblr tu ataupun yang seumpamanya. Itu jer yang boleh kiera buat. Tapi ada problem lain yang timbul.. Problem apa? problem pada blog yang tak pasang button macam tu. Alamak susahlah macam ni. Apa kiera patut buat ni? Macam mana nak join GA? Makkkkkk tolong dakuuuu :'( . 
For Dear Syira Lokman, mintak maaf sebab belum selesaikan hutang follow blog sponsor. hanya like pages, follow IG, follow twitter, add fb jer yang buleh kiera buat. Nanti kalaulah button follow ni dah elok kiera akan follow sponsor awak ye. Maaf sesangattt :"(((((((

17 comments:

Farah said...

Saya pun ada masalah nak follow blog orang T__T

Budak Kampung said...

xpe kak..kang boleh follow lagi

~Cousin Forever~ said...

Kat blogger, klik button Add. Boleh follow jugak ^^

sYiRa LoKMaN said...

OUH NI KE..HEHE..TPE AWAK.TRY LG NNTI,KALAU TA BOLEH..TPE :)

Wafi Remli said...

Nanti baik la tu

NURUL NADIA said...

kita pun ada masalah yang sama..hukhuk..macam mana awak selesaikan??

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak pun ada masalah nak follow blog orang sejak 2 hari yang lepas.. blogspot memang bermasalah kot sekarang ni..

cik kiera said...

@Farah Yeker? Samelahhh :'(

cik kiera said...

@Budak Kampung Lambat lah kut nak elok problem ni ... hmmm

cik kiera said...

@~Cousin Forever~ Dah cuba tapi kalau dah limit 300 dah tak buleh guna...

cik kiera said...

@sYiRa LoKMaN Takpe, saye cuba yer. Maaf tau :(

cik kiera said...

@Wafi Remli Hope benda ni tak lama ....

cik kiera said...

@NURUL NADIA Just use button yang macam tumblr ataupun yang seumpamanya, Itu jer harapan nak follow blog orang

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Yelha kut kak, akak pun same? yeayy! kite serupa... sad T_T

N-fiq :D said...

Aah, sekarang ni mmg semua orang mghadapi masalah yg sama. InsyaAllah nnti sya editkan balik ye :)

N-fiq :D said...

Akak, kite dah try buat button follow. tapi still tak boleh follow :(

Norhasniza Khalid said...

mama dah pasang button tu.. menjadi..