Giveaway 2014 by Syira Lokman

Kiera Rashid | 3/13/2014 08:51:00 PM | 6Comments |
Join GA dulu sebelum memulakan kerja balik. Hihi. Moh join?
Senarai hadiah yang Ohsem mecem ^^1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]
8. Kupon rebate pembelian satin skinz rm50 x 5 [ALIYAH]
9. Novel x 2 *pemenang boleh minta nak novel apa [SHADHIRA]
10. Hadiah Misteri dari Syira untuk TOP REFERRAL x 2
Due : 25 March 2014 

6 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Kiera..selamat bersegmen dan semoga berjaya..

sYiRa LoKMaN said...

salam..awak kata ade problem nak ikut syrat? ape problemnya ya??
syira tengok oke je..if internet slow je button like tak muncul..

sYiRa LoKMaN said...

salam..awak kata ade problem nak ikut syrat? ape problemnya ya??
syira tengok oke je..if internet slow je button like tak muncul..

Iyqa Gani said...

gud luck n hv fun

jum join birthday GA nie
iyqa92.blogspot.com/2014/03/anne-nurains-birthday-giveaway.html

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..
terima kasih sudi join GA Syira ye ^_^
jom blogwalking blog peserta lain juga !
barulah org lain pun nak balas kunjungan :)
HADIAH DAH DITAMBAH ! sila check semula syarat ye :)
check senarai peserta juga !
jangan lupaa promote ye..top referral masih dicari ! ^_^
TQ ! :)

Nur Syuhaidah said...

Salam ukhwah. :) Saya dari segmen yang sama :D
http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

Terjah blog saya ^^

Sincerely,
Miss