Tajuk Bloglist Hilang! (Problem)

Kiera Rashid | 3/11/2014 08:54:00 PM | 9Comments |
Selamat Malam semua :)
Straight to point je, petang tadi time singgah ke blog kiera ingat nak bukak bloglist kiera and baca kejap entri2 mereka. Tapi, bila tengok je kat sidebar. Tab 1,2,3,4 kiera hilang! ohhhh, tidak !!!! Dah kenapa? Ada code hilang kah? banyak betoi tanda tanya eh. 
Mana?? Mana?? Mana??
Kalau korang yang guna tab2 untuk bloglist mungkin akan pening pale macam kiera. Ni berpunca pada tajuk besar sidebar tu. Cuba korang tengok kat blog korang, tajuk bloglist korang hilang tidak? Ker tak hilang atau blog kiera je yang bermasalah? Blogspot dah asyik rajin bermasalah. Berharap supaya masalah ni akan cepat pulih. Susah nak BW kalau takde bloglist nih. Hmmmmm :'( 

**********************************
PRAY FOR MH370
Google

9 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sini dik Kiera...eyalah bloglist tak ada kat sidebar Kiera...Diana tak juga hilang...masalah Diana masih lagi Join This Site..hehe..

Wafi Remli said...

Saya nak buat tab tab macam tu pun dah tak jadi. Maaf xleh bantu. Kalau nak blogwalking boleh bw sini

Izzah Norlizah said...

Knpa blh jd cm 2 ya???xpnh pla tjdi kt blog sy kes cm ne..

cik kiera said...

@Mardiah DianaWasalam sis Diana, a'ah still problem yang button sis tu.. kenapa lah blogspot ni..Haihhh

cik kiera said...

@Wafi RemliTerima kasih , insha Allah ... Kiera guna blosglist wafi saje :)

cik kiera said...

@Izzah NorlizahSis Izzah kena juga ke?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

baru akak perasan lepas baca entri kiera ni, bloglist akak pun hilang tajuknya juga.. nampaknya memang blogspot bermasalah lagi tu kiera.. macam bloglist akak tak masukkan dalam tab..

Nur Hana Law said...

Ya la kan? Baru singgah ingat nak bw guna bloglist kiera. Tumpang pakai @Wafi Remli punya jugak la.

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) betul tu sis Aiza :'(