Hadiah SEGMEN & SPONSOR sudah dipos =D

Kiera Rashid | 3/07/2014 08:20:00 PM | 6Comments |
Salam Jumaat dan Salam Maghrib kalian semua :)
Furhh, selesai sudah kerja-kerja utamaku now nak aktif berblogging balik. Rindu weee dengan blog ni dan juge my bloggers yang daku sayang banget. Hihihi. So, entri ini Kiera saje nak tunjukkan hadiah yang sudah kiera siapkan dan Pos pada hari rabu lepas. Lambat sikit hantar sebab kekangan masa... Alhamdulillah sekarang dan selesai semua kerja yang lama benar tertangguh ^_^
Hasil tangan ku yang tak bape lawo. Huhuk :')
Haaa, siapa peserta bertuah sgmen yang lepas tu? Mohh cek mana satukah hadiah korang. Saja nak bagi tengok, kiera tak reti nak suprise2 nih. Ngeee~ lagipun kiera dah lambat hantar hadiah. Manalah tahu ada suara-suara yang cakap gitu gini ker pasal kiera tentang hadiah tak dapat2 .. hiiii , jangan marah. Kiera lambat sebab busy... Trimas pada yang sangat memahami tu... :*
Akhir kata, tunggu saja pak posmen datang kerumah korang yer. Hihi. Nanti kalau hadiah dah dapat jangan lupe gitahu kiera ye. yelahkan, takut hadiahnye tak sampai2 ke tangan korang. Lagipun kiera pakai pos biasa saje. Dah larikk bajet. heee... Okey Daaaaa ~ =D

6 comments:

Anis Adnan said...

Cantik & cute~

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. comelnyakiera buat.. tak sabar nak terima.. :D

Zamani Abe said...

comel2nya :))

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Hihi sis Aiza. mekasih ^^

dia nadia said...

x dpt lg la hadiah kak kiera.. posmen sesat kot.. haha.. x pe.. menunggu dgn sabarnye.. nnt kalau dh smpai kite trus inform kak kiera..

Akeyla Azmi said...

hihihihi sorry qila terlepas pandang entry ni ish hihihi
yayy qilah dah nampak dah qila punya hihihi <33333
thank u so much kak kieraaaaaaaaaaaaaaaaa