Senarai HADIAH Awesome Giveaway.

Kiera Rashid | 3/20/2014 09:49:00 PM | 4Comments |
Holla! ^_^ ... serius teasa teruja bila sedang update HADIAH-HADIAH ni semua. Mana tak nye. Semua nye sangat menarik... rase macam nak join GA sendiri. Haha! ni mengarut. okeylah. sila skip intro merepek ni dan mari tengok semua hadiah2 GA kiera yang terbaru ni. Untuk pengetahuan korang gambar2 hadiah tersebut adalah betul macam apa yang korang bakal menang nanti :) So, jom cuci mata dan JOIN (ENTRI GA AKAN DIPUBLISH SEBENTAR LAGIK) ! ^_^

PENAJA UTAMA
 Queenara Accesories
5x 1set Hadiah (bracelet + 2 shesiedo mask + 2 lip mask + 2 naturgo mask + vaseline lotion) UNTUK 5 PEMENANG dan 2x Hadiah misteri UNTUK 2 PEMENANG ENTRI MENARIK

PENAJA YANG BUDIMAN

Lubaina
2x Qistina Square Hijab UNTUK 2 PEMENANG

Brimm Brounee
3x Brimm Brounee yang sedap UNTUK 3 PEMENANG

Cotton Candy Collection

3x kain cotton 100% grade AAA (berlainan pattern) UNTUK 3 PEMENANG

Aurora Collection

?x Hadiah Misteri UNTUK ? PEMENANG

SweeTasya Craft - STC
1x Love Pillow UNTUK 1 PEMENANG

Munirahizzan.com
1x gelang mutiara UNTUK 1 PEMENANG

4 comments:

dia nadia said...

wah!! ada gelang bntuk bunga clover la!!! nak!!! huhu.. saya minat bnga clover.. insyaAllah klau ada masa nnt saya join!!! hadiah awesome!!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

menarik semua hadiahnya.. sayang akak tak dapat join sebab takde twitter dan instagram..

cik kiera said...

@dia nadia thanks sayang :) moga ada rezeki ^^

cik kiera said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Boleh join yer akak . tak kisah :)