Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

Kiera Rashid | 3/23/2014 07:28:00 PM | 2Comments |
Selamat petang dan salam maghrib :)
Busy-busy pun boleh join GA tau. Hehehe. Hari ini nak join GA dari dear Amirah yang dah lame dibookmark tapi tak join-join lagi. Hehehew. Okeylah. Dari baca intro merapuh ni, mari terjah GA ini sekarang! ^^
Klik Banner untuk Join :)
HADIAHNYE OMEY-OMEY GITTEW. ^_^
TOP REFERRAL :sweater comel from GHijabster Suite - gambar Album 1 or Album 2 x 1 pemenang
*kalau ramai, top referral x 2 pemenang*
RANDOM.ORG/BEST REVIEW :ladies watch x 1 pemenang
topup RM 5 x 1 pemenang
blouse/ladies shirt x 1 pemenang
cute items x 1 pemenang
hot perfume x 1 pemenang
10 PESERTA TERAWAL :seramai 10 peserta terawal yang join giveaway Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com ni akan dapat two boxes of Chocolates Cookies.
*********************************************************
Menurut apa yang kiera nampak, GHijabster Suite ni banyak menjual pelbagai pakaian yang superb omey macam kiera. Wkwkwkwk (okei, ini gurauan). dan yang paling gojes ialah kebanyakan pakaian yang dijual macam ala-ala-ala-ala KOREA. KOREA HOI! :P Dan yang paling best harga dia sangat cantik dan mampu milik. ^^ So, pada yang memang kaki bergaya dan kaki melaram ataupun kaki-kaki (ehh?) sila lah lawati kedai online GHijabster Suite di Page Facebook beliau. Jangan malu jangan segan, owner ni sangat peramah dan tak makan orang. Jadi, jangan risau dan bimbang.jpg untuk berurusan dengan beliau okehhh? :* <3 <3

2 comments:

Akeyla Azmi said...

wah wah hihihi goodluck to both of us kak kieraa :p hikhik

Amirah Nuraisyah said...

assalamualaikum..terima kasih join segmen ni.. :'D ➜ Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com.. jom ajak ramai2 join and wish you good luck! :)

btw, thanks for the review :D hehe goodluck dear!