CPUV KE 18 : Popular Bookstore | Bulan March ^^

Kiera Rashid | 3/15/2014 03:54:00 PM | 7Comments |
Selamat petang :)
Alhamdulillah, sampai juga rumah.. Pergi kenduri rumah pengurus kat felda Lui selatan, jempol. Dah dijemput tak kan tak pergi kan? Sampai jer rumah tetibe hujan turun. Ya Allah, kau turunkan rahmatMu ya Allah. Dah lama kat sini tak hujan. Rasanya dekat dua bulan takda hujan... Akhirnya turun juga... Syukur :')
Btw, takde benda yang kiera nak update, so kiera tengoklah nuffang kut mana tahu ada CPUV melekat lagik... Dan akhirnya....... 
Yeay! ada lekat satu! Dan cpuv ini untuk bulan 3/mac. Yuhuuu! Sykur.... Cpuv kali ni datangnye dari Popular Bookstore, bestnya. Nuffnag memang OHSEM. Sure tak nak curang dengan kau wahai nuffang.... Ngeee ~ ^_________^ . So, sekarang ada 3 CPUV tengah On Going .... Alhamdulillah. Mintak2 ler lame sikit melekatnye :P
Jemputlah kli yer ... Thanks juga pade yang rajin isi tabung Kiera tu . Sayang korang ketat-ketat ='D

7 comments:

Norhasniza Khalid said...

tahniah cik kiera.... banyak juak jumlahnya tu

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Kiera...tahniah akak ucapkan..semoga sentiasa dimurahkan rezeki adik...

Mimi Azirah said...

Tahniah dik

Aku Penghibur said...

wahhh tahniah !!

sha dhira said...

tahniah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kiera.. :D

Niesa said...

yeay!nuffnang mmg osemmmm bulan ni!heheh..tahniah juga.. :D