CPUV KE 19: Herbal Essence.

Kiera Rashid | 3/19/2014 07:38:00 PM | 5Comments |
Salam Maghrib,
Harini busy sikit, sebab nak selesaikan semuanya masalah. Esok kemungkinan kiera akan lancarkan GA kiera tu :) Okey, back to topic. Alhamdulillah, CPUV lagikkkk .... kali ini datangnya dari iklan Herbal Essense. Thanks again NUFFNANG. ^_^
Nuffnang - Herbal Essense
nampak jer iklan ni malam tadi terus printscreen sebab iklan ni jarang sangat menepek kat blog kiera. Huhu. Jemput2 lah klik yer kalau nampak iklan ni.. Terima kasih pada yang klik tu ^_^

5 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Kiera...wahh..tahniah dik rezeki adik...semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

Uni Aqilah said...

sama lah. :)

shasha yacob said...

tahniahh, saya tgh nunggu nuffnang bagi iklan je hehehe. klik nuff, univ of london. :)

Mimi Azirah said...

Tahniah kiera

Maria Firdz said...

alhamdulillah.. tahniah... :)