Pending seketika untuk menyiapkan entri review sponser GA.

Kiera Rashid | 3/27/2014 09:46:00 PM | 1Comments |

Selamat Malam, 
Furhh, penat rasanya harini, macam nak demam je sebab lame sangat duduk dalam econ. Penat tak hilang lagi, tapi disebabkan blog kiera ni terasa macam diabaikan dan GA kiera still berlangsung Kiera akan cuba curik masa ntuk mengupdate segala info tentang GA kiera. Dan sekarang nak maklumkan sedikit untuk my sponsor yang sangat budiman. 
Firstly, nak ucapkan thanks kerana sudi menjadi sponser kiera dan ada sedikit makluman untuk kalian tentang sesi menreview blogshop/fbshop kalian. Kiera akn pending seketika sesi menreview kalian atas sebab2 yang tak dapat nak dielakkan. Maaf sesangat ye. In sha ALLAH, Kiera akan cuba review sebab Kiera dah janji nak review korang maknanya Kiera pasti akan buat. cuma lambat sikit je, Sabar yer :)
 Picit dengan kuat-kuat untuk join okey! ^^
Ohye, nak maklumkan GA mungkin dipercepatkan mungkin 1 April atau mungkin 5 April. Bergantung pada keadaan kelak yer. Jadi, kepada sesiapa yang belum join. Harus join sekarang sebab tarikh tamat akan berakhir dengan mengejut. nanti dah tamat, jangan salahkan kiera sebab lambat join yer :P
P/S : Senarai peserta sedang diupdate dan dinilai. :)

1 comment:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak tak join lagi.. hehe..