CPUV ke 21 - 24 | Cpuv yang telah dicashout :)

Kiera Rashid | 8/01/2014 01:00:00 AM | 7Comments |
*Pinnnnn! actually, entry ni patutnya dah lama publish. Kiera ingat dah publish rupanya terdraft. Alahaiiii, macam-macam kiera ni :3
Assalamualaikum, salam 5 Syawal.
Ermmmmm, tadi tengah belek-belek dashboard,  tetibe teringin nak tengok kat draft post. Macam pelik je apa lah yang kiera simpan post kat draft ye? Banyak pulak tu entri yang didraft. Bila kiera bukak jer folder draft tu, haaaaa!! first-first, dah terpampang entri pasal CPUV dari nuffnang. Gila lama entri ni kat dalam draft. Macam mana kiera buleh tak perasan? Ishhh, Kiera ni! Kata jaa sayang blog tapi tak alert. Poyo kiera ni, Hahahahah. Okeyyy, takpalah. Nak buat camna, nak tak nak post jelah entrinya. Cuma edit balik apa yang patut -.-'''
Sebenarnya, CPUV KE 21 hingga 24 ni kiera dah Cashout masa bulan 6 haritu, jadi, patutnya entri ni kiera dah publish masa bulan tu. Korang tengoklah, CPUV yang dapat bulan 4 pun ada. Malas gilaakkkk den nih .... Takpelah, kira okeylah ni, ada juga modal nak update entri. dah dua hari kosong jer tanpa entri. 
Cpuv :
21: Digi: Project Red
22. Libress Long Term
23: Vanish's Tip
24: Sanofi Lactakyd
Jadi, entri ini hanyalah saja-saja. Kiera saja nak cerita, lagi pun semua cpuv tu dah lama credited. lagi satu sebab nak nampak entri pasal CPUV yang kiera dapat ni tak de lah terabur. Kalau buleh setiap CPUV yang kiera dapat, kiera nak update dan takde satu pun ketinggalan.

Ini tanda Kiera sayang sangat dengan NUFFNANG :*

7 comments:

Anis Zainudin said...

wah tahniah sis :)

Asyiqin Marshgold said...

Haha ,, boleh pulakk entry cpuv berhabuk dalam draft ,, btw tahniah .. lepas ni , boleh belanja ekin makan ,, hehe

Cik Nadyya said...

wah bestnyaa. tahniah.

cik kiera said...

@Asyiqin Marshgold Ekin duk mana? kalau dekat mohh ler kita lepak makan2 kat luar. Nak jugok jumpa blogger? heeeeee. TQ yer ^^

cik kiera said...

@Cik Nadyya Terima Kasihhh :)

CT Humairah said...

apa maksud metered tu..?? eh betul ke metered tak sure hahaha..

cik kiera said...

@CT HumairahME tu maksudnya credited CT :)