9 Awesome Blogs Of The Month

Kiera Rashid | 8/24/2014 08:45:00 PM | 7Comments |
9 Awesome Blogs Of The Month | Hari ini mood nak ngapdet entri takda.. jadi, join GA jelahhh. Sekurang-kurangnya isi juga masa dengan benda yang berfaedah. Mari Kitaa ramai-ramai support blogger lain. :)
Klik banner untuk join
NotaComel: Done ikut syarat. Follower ke #184 (Kiera Rashid). Follow G+ dan Letak blog awak dibloglist Kiera. (Sila ke tab no 4 kat bloglist tu ye. Kiera letak di situ :) - Salam Ukhwah ^^
Segmen ini akan berlangsung selama 9 hari bermula Rabu 20/08/2014 sehingga Khamis ini 28/08/2014 jam 12.00 malam. 9 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 29/08/2014.

7 comments:

Mardiah Diana said...

Selamat bersegmen dik dan semoga berjaya...

nurul hidayah said...

All The Best sis ! Selamat bersegmen ! :D

Cik Nadyya said...

selamat bsegmen!!! da join jugak.hoho

cik kiera said...

@Mardiah DianaWaalaikumusalam ibu diana. Thankss :D

cik kiera said...

@nurul hidayah TQ Hidayah :D

sYiRa LoKMaN said...

selamat malam... hehee..jom blogwalking sebelum tidur :)

Alynn Nyzaa said...

Selamat bersegmen. Lama dah tak join benda2 ni sejak jarang blogging :)