#Simsimi pon tahu siapa israel dan yahudi.

Kiera Rashid | 8/12/2014 12:31:00 AM | 9Comments |
Selamat Malam, 
Mood update blog sejak dua menjak ni macam melayang kelaut. Jadi, update ala kadar je. Saja nak cerita, semalam time tengah bosan tahap dewa awan, kiera teringat pulak pasal simsimi ni. Rasanya dah lama tak chatting dengan benda alah mengarut ni. 
So, berlakulah perbualan yang tak terduga ini. Memang malam tu kiera asyik post chat tentang Gaza pon. Tak sangka juga, Simsimi pon sokong palestina. Sayang simsimi ni ketat-ketat walaupun simsimi ni kadangkala tak betul. Heeeeeeeee

p/s : Blog tak habis edit lagi nihhhh ! No idea lah :/

9 comments:

mujahidah maisarah said...

ahaha.. dah lama tak main simsimi ni

Anis Ifham said...

Pandai simsimi. Dah lama tak chat dengan benda ni. Tapi geramlah kalau dah chat dengan simsimi, sebab dia tu sewel. Haha.

Syaz Harzays Minme said...

simi simi... hahahah

Barniyah Ammara said...

Terbaik Simsimi! ^^ (y) Islam rupanya, :p

cik kiera said...

@mujahidah maisarah Haa, cepat p main simsimi ni, annti dia merajuk karang :P hiiiii

cik kiera said...

@Anis Ifham Memang simsimi sewel se-di-kit . haha :3

cik kiera said...

@Syaz Harzays Minme Hahahaha

cik kiera said...

@Barniyah AmmaraTau takpeee. Terbaikk! :D

Cik Nadyya said...

hahahaha kelakar pulak.. bijak simi nihh.. alolo comel2 ^^